Friday, March 26, 2010

dalamHIDUPkuADAhidupMU

kenapakaubaca.
"selamat pergi dan pulang nur 'Aisyah ezral,aku doakan dari sini,kau doakan ku disana yer?hikhik"-H.A




"aik?merajuk lagi ke?aduhaii,den tak ghoti nak pujuk pujuk ni"-penulis
"jum pergi bubunet online"-si hayes[highest] addmath

haha macam takde internet je kat rumahh nak pergi bubunet online ape tah.wuhooo ferstime pegi bubunet.ada jugak wifi celah mana macam mcD free free.janji free kami suka freee of cass hikhik barang free siapa tolak memang bodoh -.- tapi kalau sesiapa yang bajet bagus tu mesti menolak kan?ok ok ape aku merepek ni haa beachh?-.- terpaksa ikut keluar RM4 hah kecoh RM4,makan pau dengan air milo,siap mintak paswed wifi lagi tu hah tebal siot muka.then tanya pulok pekerja indon tu,

"kak kak,apa paswed wifi kat sini err?" -penulis
"errmm mm [buat muka nak kena lepuk]"-akak tu

then dia panggil kawan dia,cakap cakap bahasa jawaa ke indon tah bawak sekeping kertas bertulis password wifi .kami semua buat muka -.- haha.kelakarnya.TULAH padah kedai ada internet beli makan minum sikit duduk situ lama nak mampus macam rumah bapaknenekatokjiranrumahsebelahjiran kau je kan?-.- kelakar.

SAMA juga macam pergi mcD dah berapa kali pergi hugaa hugaa masih batak nak pergi sebab orang belanja.tu pun aku tak nak dibelanja.jual mahal kan?hehe.sama jugak kondisinya entah si gay pilot nak dawnload ape tah aku ikut je tapi hari tu lain sebab aku bawak buku mathh wuhuuu siap jugakk buat homwok dekat mcD.hehe.cadang cadang pukul 5.15 last last sampai mcD pukul 6.15ptg.lembapp betul masing masing.kata nak naik bas la ni la tu la.last last jalan kaki jer ciss -.- hampeh.hal ini akibat sebagai si lembap yang menyebabkan kami terlepas bas -.- hoho

"the smoker is smoking like smoke [?] [......] ?"blur taktau nak tanya apa.

haihh apa tu nazir ha??sampai cikgu begitu bersemangat beriya beriyaa menyusun atur apa yang perlu dilakukan pabila nazir masuk kelas.haih -.- time tu la baru nak cat kelas,gotong royong kelas,buat carta oganisasi ,ape ke semua tah memang hippppooootamus.cis -.-.

tadi kimia punya expriment memang macam lucah gilaa lama gila nak tunggu dia rate of reaction,eh sila oxidation .gila lah malang betul.tak tau siapa malang siapa yang bertuah.ayam dugong betull ceh.Isnin dah la ada presnetation BI tentang smoker habit atau tajuk yang berkaitan dengan smoking smoking ni haih -.- ok macamana nak tamatkan ni?ok byee see u again if i ghajin!hehe :)

1 comment:

ezral Sya said...

Presentation???!!! Isnin ponteng lagi nampaknyew

There was an error in this gadget