Friday, January 15, 2010

tiada hari seindah semalam


kenapakaubaca.
"kau kau kau membuatkan aku tertawa tau?"-H.A

[tuan owner blog ni suruh baca dengan nada berlagak disebabkan gambar blog yang agak agak menawan].waduh waduh.udah jarang sekali gua tidak menghadpate belog ini dong!ahha gua capek semakin hari bertambah .bisa kah ini buk??jika mahu diceritain la kan,begitu banyak sekali segala rentetan perjalanan dugaan sepanjang minggu ini ya ya iyai i..

"hadzrin,priyai dalam lagu project pop.."ku bukan bangsawan,ku bukan PRIYAI,ku hanyalah orang..."[pembuka kata dalam pembuka kata].."-sya ezral semasa subjek sejarah sedang diajar.

oh mungkin setart bukan kuih tat ok,minggu ni masa sudah menjadi singkat berbanding dengan dengan minggu awal perscholloing day tempohari.wuhuu best best tapi tak disangka punya disangka,homework dalam erti kerja sekolah yang dibuat di rumah -.- begitu berlambak lambak kalah seperti ikan lambak di pasar pasar [hanya sekadar imaginasi hiperbola yang tiada fungsi] berdekatan rumah anda.

"cerita berkenaan O.R.E.N"-zyda sewaktu rehat jumaat 14/1 ceritanya pasal oren.kami tertanya taya apa fungsinya?mungkin sekadar memenuhi ruang masa yang berdetik detik nak ke balik,1220pm

"sms miss V oke,bagitau yang drama kita dah siap,kalau ticer tanya apa isi atau jalan ceritanya,kau buat sinopsis sendiri"-.- si pilot yang bakal merundung sedih apabila admetnye takpernah lulus.

mungkin aku kena pandai menbahagi bahagikan masa seperti belajar mula mula belajar bahagi peringkat sekolah rendah."mula mula campur nombor bulat,then bahagikan berapa mengikut kehendak dan suke hati anda."-,-'

"apahal semua pegang buku teks bi ni?"-wawa
"eh nabeel mulut hang ni ...[lupe dah ape yang acan cakap]-acan berkata kepada nabeel tentang kelucahan perkataannya,lalu esah menyampuk....end

"hazrin hazrin cikgu!"-irfan sewaktu mencalonkan diriku ketika perjumpaan ramai pada hari pendaftaran pencinta alam.bila perjumpaan muncul,semua lesap.tunggu lah nanti.
'geleng geleng tangan.ape maksudnye ni?maksudye menolak lah budus,menolak sesuatu yang dicalonkan mungkin'
ceh jual mahal -.- ferasterated?bermelankolikan?sedih ke hadzrinaqmal?ouh tidak jangan jilat ludah balik ok.geli geli geli.

bukan jual mahal cikgu,banyak benor benda yang saya nak kene buat sepanjang tahun ini.mungkin perlu bagi kat orang lain yang tak pernah pegang jawatan.ouh.nak bagi kat orang yang gila jawatan pun boleh jugak.:)"

watdepundek im talking about?nonsense kan? bak kata oggy "tolong tutup telinga" tapi versi aku "tolong tutup mata,tak pun cepat cepat alihtukar URL anda ok"

"ee kakak cermin mata ke atas ni tak tahu ke pakai cermin mata dengan betul?cermin mata tu ke atas ke atau mata dia yang ke atas?ala ala alien gitu!"

nampaknya belum pun mula lagi era jadual baru.bile nak bagi ni?ha?ha?ha?
masing masing dah kematu dengan subjek yang tak betapa konsisten kedudukannya di jadual jadual kelas kot.macam tak kena je kan?tepuk dada tanya kepala.

SAYA/ANDA/KAMU/DIA masih mengekalkan konsep menangguh kerja.wah bagusnya.hari tu kemain azam 2010 azam ni tu la kan. last last masih mengekalkan tradisi 2009 yang penuh dengan hilaiketawa riuhrendah harubiru padahal tak sedar sedar lagi diri tu nak SPM.kan?manusia manusia?

eh macamna aku nak akhiri benda ni ha?
bye.
I2 love2 u2=curang kan?

1 comment:

ezral Sya said...

hahaha aaawuwuuwuwuw sumpah i suka gileersz nak mampuz post ni ! walaupun i bukan priyai ~ lalala

haha sungguh terharu doh aku. aku ingatkan masa aku merepek pasal priyai tu kat kau, kau tak paham / dengar langsung apa yang aku cakap, rupanya ... WOOHOO!

Hati manis! <3

There was an error in this gadget