Friday, January 1, 2010

hi hi 2010,bye bye 2009

kenapakaubaca.
"melepas nak pergi sambut nuyer.ayah kata menyesal.tahun lepas takda bunga api,so tahun ni dia fedap!heh-.-" <-H.A

tak kesah nak sebut hepi nuyer ke,happy new year kah,selamat tahun baru,gong xi gong xi kah.pedulik..bukan mulut aku yang nak explaine kan.hehe.so jika sebelum ni aku kematu,orang banyak tanya..ape azam kau?wat is your azam..kau nak azam kan?kau pergi la carik saiful azam[apek] haha.oh,tadi puas aku fikir fikir kan.
mentang mentang SPM ade tahun depan.so yang::


~~ ke 1,sekali mesti la aku ingin mendapat keputusan yang cemerlang untuk SPM,maaf tidak untuk peperiksaan.sungguh menyadiskan.

~~ke 2,membuaang tabiat buruk selama ini bagi yang terperasan,diam diam sudeyh eheh.

~~ingin tidak mahu lagi menyusahkan kedua ibudanbapa.lepas ni kalau makan kene la basuh pinggan senidiri,basu baju or masak eheh-.-

~~ke 3,APEE??kau nak carik GF?silakann heeeee -.-

~~ke 4,menjadi pelajar yang berdisiplin setiap masa

~~ke 5,kekalkan sikap gedik dan hipokrit.

~~ke 6,menjadi penulis blogger yang berwawasan bukan hanya dengan mencarutan dan berkata kosong.

~~ke 7,berubah segalanya dari segenap sudut teheheheh -.-


perhatian::jika semua semua ni tidak berlaku,mungkin dia [azam ni] akan di fowardkan pada tahun 2011.hehe

nak bunga api?dah habis lah sayang..tadi tak tengok,tengok kat TV2 ada haha.luser!newyear ni duk rumah jadi bisu.perghhh sumpah tak best,tapi terpaksa lah kan ,nak buat camne lak.
DAH 2010 ni,tanamkan niat dalam tanah oh oh bukan,dalam hati untuk meningkatkan prestasi,kurangkan kontrolbesi. ahahah,,ok ok chaw.!
salam 10/1/1 ..

2 comments:

aRe-SiL said...

eh2,, perkataan tgkatkt prestasi kurgkan kotrovesi uh mcm pna dga,, saye yg bgi uh!!!

*DuNiaKu* said...

haha..
bagos jer ayat..
tak ley bla lar mall nih..
bhaha.

hey2,please sorry me if i did a mistake to u.. okeyh..

There was an error in this gadget