Tuesday, May 17, 2011

suway

kenapakaubaca.[?]
"dah takde rezeki nak jumpa la gamaknya"-H.A


not muddddzzz nak tulis . baideway hari ni bantai tidor lama nak mampus sebab tempias penat semalam dah elok bangun pukul 9 pergi medical check up , sambung tidor pukul 12 sampai pukul 5 petang oyearh. rasa lagi penat nak tido balik tapi apa ke nama setanzz , aku terpaksa bangun jugak walau alarm dan snooozzze snoozze banyak kali ; sebab nak pack barang barang ergh sumpah banyak gila. - esok tinggal cop dan bank lepas tu selesai. angkat kaki ke penang. pergh :/ 


//


pergi sunway malas nak cakap banyak tapi sumpah seronok. SUPERB ! tu je kbye aku nak pergi ambik tisu menangis lagi sebab ada 72jam je. kthnkbyenites.






lenkali buat lagi tau tau tau tauseyuawiewa adsamdnsamdabdnabdandajhdak - enoying k bye

No comments:

There was an error in this gadget