Tuesday, May 3, 2011

M-POP tu bukan mercun pop pop tau

kenapakaubaca.[?]
"oh kau tak tau ke hipokrasi mode aku tengah ON laaa sekarang. HAHA"-H.A


ahhhhhh aku memang tak layak pegang duit tu la dulu kecik kecik tak suka sangat pegang duit kalau ada duit raya , kalau aku kumpul dari darjah satu sampai form 1 dah ada beribu ribu kot duit raya - mesti wajib aku bagi mak aku kononnya suruh pegang - simpan dan akhirnya haram  jadah aku tak tahu duit tu pergi mana dan sungguh masa tu aku tak gilakan duit sebab bank bergerak sentiasa ada dekat dekat dengan kita HEUREHURHURHEURHEW jeling jeling parents sendiri. ^^ , dan sekarang kalau la ada mesin masa doremon dah lama aku pinjam dan pergi setiap awal bulan syawal dari 2000-2006 ,kolek balik duit tu dan guna masa sekarang ; masa padini tengah ada buat sales yang malangnya hari ni last :(     tengok sekarang dalam bank mungkin ada habuk , tak pun berketul ketul kuman . tak guna ada kad bank tapi tak boleh keluarkan duit ; atau tak pun , tak guna sangat ada bank kalau tiada fungsi puii l setakat keluarkan resit pernyataan maaf baki anda itu ini sekian sekian  blabalabla eh tak ke itu satu benda yang kelakar ? bagi aku kelakar kot ; kelakar dalam tangisan SOBssobssbosbsobs :'/  - nyeh tapi dalam 5 hari lagi ? -.-' pijak semut  pun tak mati HUERHEURH

//
bala bala bala bila 1 mei orang lain sedap sedap mengangkang dekat rumah  yang para retail-er ni kene bangun pagi kerah keringat ( padahal tak buat apa pun , sekadar bangun awal dan soksek soksek membuta dalam stor huehe )  carik nafkah .HAHA nasib baik la triple so kira berbaloi baloi kira macam kerja 3 hari walaupun kerja sehari , kan best kalau hari hari diorang bayar triple boleh kaya aku , boleh terus lupakan matrikulasi atau UNIBERSITI atau kolej kolej lintah darat yang lain dan ( mungkin ) boleh terus kawin hidup anak pinak HAHAHA ! -.-' ok enoying. tapi hati aku tetap nak ke ..................... ( isi tempat kosong dengan fitnah dan tohmahan korang ) - maaf . tak faham betul customer hari hari cuti pun datang menyundal dekat mall ; eleh macam la kau tak jerin ? cuba kalau kau cuti sabtu ahad dah lama kau menebeng dekat mall jugak WAKAKAKA . sebab letih la. so diam aku hanya ada lagi 24 hari . paling sedih nak tinggalkan crocs-ier. ( apa tu ? )
" oh shikin semoga cepat sembuh dari eksiden okay "

//

OH my gucci bila tahu Malaysia ada peng-plagiat karakter muzik bila muncul kumpulan aww aww HAHAH 24:7 , gula gula ( ala wondergirls ) dan yang sekutu , sepupu sepapat dengannya dan kenapa pulak aku yang perlu rasa jengkel ? sebenarnya aku tak rasa apa apa pun pergi mam ah diorang nak nyanyi ke bukak baju tayang body ke menari ala kpop nak gedik gedik itu ini  ke pergi mam la lagi sekali , itu bukan urusan aku tapi aku yang gedik manja ni entah , mungkin terlalu manja kot ( wekk muntah ) sampai tersampaikan yang aku nak jugak cakap yang aku memang benci M-POP kalau korea K-POP mestilah Malaysia M-POP ? -.-' kenapa nak ikut orang la saiko , ikut orang yang dah ada jutaan fans pulak tu kalau kena bahan mulalah keluar suara puaka kata orang malaysia ni tak supportive , tak beri peluang artis nak cuba sesuatu yang baru , malaysian people ni mundur mentaliti ; pui yang mundur tu melayu , cina india tengah bersaing nak naik takhta , melayu je yang tiru tiru ni , yang penuh jenayah semua ni , yang senang cakap , melayu je yang suka budaya copy paste -  persetanzkan itu semua tapi kalau M-POP ni kalau diorang nak cakap ' ala kiterang saje je la nak wujudkan budaya POP POP kata malaysia pulak , senang korang tak perlu bertenggek depan tv tengok orang orang korea lagi dah blabalalblabla ' ; lebih baik diorang gali kubur dan tanam sendiri. - eh aku pulak emo ni apahal ? HAHA kenal pun tak nak lelebih pulak . wahahaha.

24:7
dah diam aku tahu dalam hati engkorang nak cakap apa HAHAHAAHAH
mungkin kebarangkalian ni iklan deoderan kot so tak payah la nak ambik kisah sangat. hihihihi -.-' -

aku dah takut nak obses dengan lady gaga ni sebab dia ni iluminati-er la tapi lagu lagu dia semua layan , lagu born this way yang aku keji mulanya -terus melekat dekat hati tengok videoklip semua macam pergh gila sia* bawak songsang punya ajaran tapi lagu dia tersedap nak wat camne HIRHIREHREIHEI sekarang #now playing ; judas. - apakah judas? judi ? teruknya dia. 

 

eh dah diam dah la tadi malu tertinggal kan kad kredit orang sampai orang tu datang balik mintak ; dah la main lari keluar dari cashier sebab malas nak kontrol keadaan tak terkawal punya la ramai + pulak pos baru lembap nak mampus so biarlah baik layan kastemer boleh borak borak cerita hobi masa lapang ; kena tolak troli kereta sorong baby aww teringin nak jadi bapak AWUUUWUWUWUWWU :DD eh pengalaman mengajar hidup kan ? sekarang dah tukar ; kenangan itu guru kepada pengalaman. -kthnkbyenites

1 comment:

ientan said...

uwek2..geli tahap geleman ak tgk dorgg...eukss!!!
http://akuientan.blogspot.com/

There was an error in this gadget