Saturday, July 23, 2011

plastik.

kenapakaubaca.[?]
"aku harap kau rasa sakitnya"-H.A

no pica sebab intenet lembap gila cam siput

realiti mengundang fantasi ? atau fantasi mengundang realiti.? sampai ke mati memang tak ah nak berlaku . susah tau hidup ni. [ asik mengomplen je , mana hidup nak berkat ] exceli hidup tak susah , kita je make it hard even sengaja gedik nak jadikan dia lagi susah. padahal senang .
"just flow with the wind "  --- satu yang susah pasal hidup orang selalu deskripsi pasal "susahnya hidup tanpa kawan ". susah ke weh ? mana satu kau pilih hidup dengan kawan atau tak ; ok biar aku bagi kau beberapa kondisi.

>> Bila mana kita selalu ingat kawan tu la segalanya ; dialah yang caring pasal kita , dia jugak yang ambik berat dia lah itu dia kawan lepak dia kawan outing dan bila sampai satu saat dia dah ada kawan baru , dia tetap akan lupakan kita . ini realiti bukan fantasi . -.-'

>> Bila mana seorang kawan penuh dengan egoisme, penuh dengan nista di hati - kita jadi tak keruan . "eh aku nak benci kau ke aku nak pura pura benci kau tapi aku perlu kawan dengan kau " ; atau "aku memang patut jauhkan diri dari kau" - susah nak faham orang atau suruh orang nak faham kita. sekali lagi , just flow with the wind.

"Ego tinggi tak dapat hidup bro." -


- engkorang nampak aku sombong ke? WAHAHAH aku bukan sombong doh , aku cuma malas nak layan. sebab errr malas la ! wakakaka.

>> Bila mana distance relationship menjadi masalah ; sorang belajar dekat hulu , sorang belajar dekat hilir , komunikasi makin kurang ; persahabatan jadi renggang ; berlaku insiden bodoh-sombong ; berlaku perak- memerak [ sebut nada macaman nada se-erti berlagak ; bukan negeri perak] " aku ada ni , kau ada ke ? alih alih semua sakit hati tak bertegur sapa.

>> Bila mana semua nak upload gambar gambar konon happening dekat laman so-sial , konon happening depan gambar , cuba play kondisi di sebalik gambar , contoh ; kita senyum dalam gambar . plastik- senyum hanya sekadar dekat gambar statik ; lepas gambar dicaptured , hati jadi tak menentu weh. that's what we called manusia.

#deskripsi melankolik tak monoreh atas ni ada banyak lagi sebenar nak tulis.tapi cukup la dulu kang tak pasal pasal aku kena simbah asid. "nasib dekat kedah tak ada acid man" :]

konklusi -: aku pernah hidup penuh dengan kawan tapi aku tak pernah nak ada kawan yang terakrab . sebab aku tahu , kawan akrab mungkin lama lama boleh jadi musuh  (macam sekarang ) ; mungkin boleh jadi 'hangat hangat arang membara' ; mungkin jugak boleh kekal sampai mati. -
bukan nak kufur tapi aku rasa aku lagi bahagia hidup tanpa kawan akrab. :') nak kawan jom. taknak kawan sudah nama kau pak dolah ***** kau sebelah. HAHAHAHA

//

"maybe , i'm not suite to be with you. please  seeks someone that better than me." - kata kata sakit hati. MHRUHUERHHEREU nak wat cane. life kan ? cuba baca balik dari atas. Hidup ni susah kan ? ok enoying , aku ada lagi seminggu untuk study sebab 2 minggu lagi akan ada ujian penentu masa depan kelam aku . o.O siapa kisah ? kthnkbyenites.


"hoping that we can be like before"
- ramai benar yang akan terasa dengan kenyataan. tak pe.terasa je. jangan makan dalam sangat,bukan untuk kau pun. :) eh bye budak UiTM, korang punya U dah panggil panggil tu MUAHAHAHAAHAH eh kbye

1 comment:

Afiq Mazri said...

Aku sentiasa ada untuk kau,Jerin...Eventhough kita baru kenal, tapi aku rasa fun untuk berkawan dengan kau...Tak jadi kawan akrab kau pun takpe..Aku tak terasa hati pun...*terasa*...Cukup sekadar kau panggil aku sahabat.. :'D

There was an error in this gadget