Saturday, July 30, 2011

apa tu todak dalam ingris?

kenapakaubaca.[?]
"tahniah, kau pun pelakon macam singapore doh ."-H.A


"pemuda nak saman AXE sebab tak dapat pikat perempuan ?" -- nampak beno kome ni tak laku. apa jadah pakai perfume sebab semata nak pikat perempuan, orang pikat guna hati . *jeling jeling penulis MHEURHEUH


//


agak klise tapi memang akan selalu klise lagi lagi bila rotate pusing 360darjah bincang borak pasal past. the past . pastyear question   -.-' the most yang boleh diingat sampai tak tau bila , bila sehari sebelum ramadan tahun lepas 2010 , kita ke cineilusere tengok SALT angelina joline. tak salah aku ada posting pasal tu . how tragic how melankolik masa semua tu sebab aku diapit 3 dara pingitan
a day before ramadhan 2010
 - dorang tak ngorat aku pun WAKAKA. YOU CAN RUJUK SINI -walaupun mula mula jual mahal sebab yang serta bukan muhrim -atas alasan mengeratkan ukhwah , aku pergi jugak - -_-' lagi nostalgic bila setiap puasa , konon reunion nak berbuka sama sama - puas bagi alasan dekat parent nak ikut serta ; ada yang bersiap buat surat kat makbapak *jeling budak tu WAAHAH hanya nak keluar . kamon la. [klik sebelah ni]- reunion tipikal tersohai - dan dalam waktu ramadhan jugak la , persengketaan sering kali tercetus. bala ke petaka atau takdir? sedih ada gembira pun ada sebab dapat jugak tahu hatibudi orang cemana.


ramadhan 2010 with ayamkobis



tak tahu apa apa pun -.-
cerita sentimental bukan sengaja nak diingat balik ; saja je nak bagi ingat nak tunjuk masa tak boleh ulang lagi :[ dan sekarang , a day before ramadhan hanya bakal jelma esok , kalau tahun lepas aku ingat lagi hari tu hari rabu , dan tahun a day before ramadhan adalah hari ahad. jauhnya beza. jauh jugak beza pasal kondisi dan situasi. A day after ramadhan , aku ada UPS . exam pertengahan SEM . -.- time time puasa la dia nak buat exam bagi orang pecah kepala nak pikir mathfisuxkimiasciencom semua gila ke ? -.- tu belum PSPM lagi .

"rasa nak santau semua budak U yang lenggang lenggang lagi neuron otak diorang " - wahahaha. Paling keji statemen ni ah kan ? -

dan paling ujub sekali , kalau tahun lepas kita sambut merdeka masa bulan puasa ; habis segala isu konsert itu ini tak boleh dilakukan sebab nak hormati terawih ; kali ni mungkin boleh [?] sebab merdeka dengan raya terkebetulan jatuh hari tarikh yang sama  ; dan amat malang lagi siapa yang masih sekolah ; masih kerja dekat gomen - tak dapat banyak cuti . kesian. ok termasuk aku jugak ah .

//

persetanzkan .zzzz :

first half malaysia-singapore  tak dapat tengok service curentlly not ebelebel zzzzzzzzzz [padahal ada solat hajat UPS ] --> second half tengok birumerah instead of kuning hitam- merah putih [ warna todak bukan merah gay] --> masih bangga 0-0 seri sama -- > lagi bangga bila harimau golkan dulu sampai rajagobal muka bangga ; keluar dari atap tempat berteduh dan kaver muka tak nak lah bagi riak sangat en .--> lagi dramatik bila singapore banyak sangat import pelakon pelakon hebat tempatan diorang ; konon bila pergi malaysia boleh la produksi produksi filem ambik diorang ; boleh jadi macam aaron aziz jugak -.-' ; sekali bila jatuh yang dibuat sengaja ; dikantoikan oleh kemere gerak perlahan arena astro yang sengaja diulang beberapa kali , barulah sinagopre player bangun pantas dan bersoksek sosek :" lambatkan masa ; lambatkan masa " lambatkan dengan pura pura jatuh walaupun tak kena sepatah pun -.- --> atlast seri satu sama ; macam nak hempuk je tivi cathode ray tu sampai pecah .hilang semangat nak masuk world cup .


tetap semangat
"agaknya malaysia boleh offer jadi tuan rumah world cup .-.- boleh masuk tivi jugak walaupun player sendiri tak main en ?" - hilang macam tu je kelayakan piala dunia. takpe cuba ah tahun depan ; yang penting jangan ambik pelakon masuk bola.

"rasa nak roboh kafe bila semua matrikulasion berteriak -.- sumpah takut macam dalam cerita hantu ." -.- HAHAHAA

inspirasindonesia

//
tak cukup tidor sebab saja carik pasal tengok muvie sampai pukul 5 pagi lepas tu bangun 9 pagi lepas tu komplen huha huha tak cukup tidor la itu ini la .siapa punya angkara ? *jeling kat laptop.salah laptop sebenarnya. eh bagai hujan emas , nanti elaun masuk lagi . :D so hai xpriaX8 . . kbye.

No comments:

There was an error in this gadget