Wednesday, August 11, 2010

salam ramadhan beserta garam II


kan aku dah kata muka dia macam linda jesmin kihkihkih :D

kenapakaubaca.[?] "dah elok ke?syukur alhamdulillah"-H.A

puas dipujuk sebab nak tengok satu je.bukan gula bukan cuka bukan sawi bukan maggi tapi garam.dalam erti kata lain dia cerita salt..auwuwuwwuwuwuuwuuw gempaxxxxxxxx habis sundal kalah the pearl kita yang menang RM150 [agak agak kot.sesuka je buat andaina sendiri] ,yang dapat no 2 tu.aku rasa kalau letak pearl atau bagi pearl yang kita menang tu no 2 tu,suruh la GSC ke CATAY atau segala apa jadah wayang yang ada kat Malaysia ni,sure dia takkan ambik film short kita walaupun kita bayar rm 10029849489382724972834734 zzzzzz -.-' sumpah sedih.! hahaha


"tadi pun telah dikecam hebat"-H.A
walaupun 4 orang je pergi,tapi it was best,dan aku syak aku mesti memboringkan hari tu.dan memang punnzz.maaf kengkawan.aku tak mampu jadi yang terbaik.jadi hipokrit bolehhhhh gahahahah :D ok berbalik kepada garam lakonan anjelina jolii wauuwuwwu hotnya tapi muka cengkung la .cantik dah cantik dah.. "eh eh rambut dia macam tu sejibik macam linda jesmin,muka dia macam tu sejibik macam zzz balbalalbal " - terbaik arhh orang tengok wayang senyap ni selagi boleh ada mulut selagi tu nak bercakap.enoying.. "aku rasa lepas ni lelaki ni kena bunuh kot " "aku rasa lelaki negro tu la jahat balbalablaba yadda yaddaa " "kenapa ha presdien tu kena bunuh? kenapa dia nak kena bunuh " "aku rasa salt ni kena tangkap bunuh" "arghhhkejamnyaaa..uuhhss ahhgsh [suara efek bila salt kena hentak]"

aduyaiiiii tak boleh lagi sedih ke kita? kita??korang wahahahaah :D terbaik la. tapi ending macam hampeh dia suruh kita tengok garam versi 2 .apa kes.aku takkan lepaskan.nak jugak tengok. cesss -.-' macam macam andaian kita buat sampai andaian yang dibuat tu jauh tersasar dan tak pernah kena..loseerrrrr .tapi salt kita perlu boikottttttt sebab dia nak serang mekah .apa kes la nak serang negara islam.rasissssssssss la country-sis laaaa cis -.-' serang la negara lain yang jahat..ngokk!
OH sumpah hari pertama puasa macam tak puasa je sebab sedia maklum setanzzzz setanzzz semua dah diikat tapi malangan setannzzz kelas aktif belum lagi kena ikat.SAiko saiko .buat kutip dosa kering je lucah ciken son porn ..-.-' dah dah aku nak berubah.nak lakukan anjakan pardigma [booomm petir] -.-' tapi kita kan dah besar kan?so tak rasa apa la puasa kali ni.maksud aku dari segi kelapaaran.
MUDAH MUDAHAN puasa kali ni memberi erti yang besar pada aku.aku mohon maaf andai terslah kata dan tutur kata tingkah laku dan perbuatan ok kat semua semua yang terasa.BULAN MULIA HARI BAHAGIA bulan baik no more krai krai [cry cry] no more tacing gaduh dan sebagainya.KALAU ikatan putus tu,meh kita ikat balik,kalau yag dah elok kita elokkan lagi [ciss dah macam hipokrit la ulak aku cakap macam ni] huehuehh :D apa apa pun. ibadat kita biar ikhlas.sekian wasalam ..:S

SELAMAT BERPUASA DI BULAN RAMADHAN ALMUBARAK

No comments:

There was an error in this gadget