Monday, August 2, 2010

"kami hilang fokus sebab kami [bakal] kalah " -.-'

kenapakaubaca[?]
" bila hidup diselubungi marah dan sedih..."-H.A


hati jadi resahkesahkeluhkesah dan sebagainya apabila syarikat telekomunikasi membuat kouta perjanjian dengan castemer yang mana kita boleh guna internet sebanyak 3Gig sahaja.tak ke sakai tu??nasib la boleh online lagi walalupun 3Gig tu dah habis heuhe..kalau boleh ganyang dah lama aku ganyang si tutt ni dah la mahal,then network macam lucahhhhhh anak ayam [porn ciken son].apa masalah?ada masalah??-.-'

lagi beberapa bulan atau hari atau minggu ni atau saat ni yang nak dekat dekat exam ni memang tak [dan] harapan arhhhh cerita aku nak online selalu [sumpasaxx tipo] sebab terlalu banyak examination yang aku nak kemili-kan whahahaha.mula mula apa ni?mula mula pra percubaan,lepas tu percubaan SPM lepas tu SPM..watde??? buku buku latihan still kosong.bila jerin kau nak buat?better kau tak payah beli atau bakar masuk weseng mesen atau bakar jadi abu campak laut atau bagi ayam ke kucing kau makan biar jimat sikit .watdeneraka.-.-'OHH persetanzzkan cerita dekat atas mungkin ini last post aku [tipoo lagi uehuhehe] untuk bulan lapan atau seken last post atau third last post atau fourth last post atau atau atau.... zzz-.- sumpah aku takde mood aku takde benda nak tulis walaupun berlammbaxzz sangat nak tulis nak cerita masa kat johor har tu ueueueuwuwuwuwuwuw sumpah saxtapibest ,cerita masa tidor aku nak mimpi/eh bukan nak mimpi,tapi dah termimpi punn .mimpi aku dasarwarsa ini memelikkan je ouh.adakah ianya ada kaitan dengan ruang kesirnarian hidup aku?takuttt derrr :/ cerita pasal ini itu.. cerita pasal pearl yang kalah OMG tula kau siapa suruhh curik curik (isi tempat kosong dengan jawapan sukahati kau)______ _______ pearl,kan dah tergugat! -.-' heuheuhe takpe tape kita masih ada masa untuk shooting lagi,eh bukan memonteng lagi minggu ni sebelum RM300 jadi milik kita muahuahuahuaa..:D jangan jelesssss amanah -.-'
"aku rasa mesti diorang pandang slek pandang hina jijik dekat kita sebab kita berlagak dengan cara hina nak menang then dengan diorang yang tak pernah riak cara halus ke nipis ke tebal nak menang the pearl[?] watdee" time tu sumpah aku menangis air mata durian. -.-' boleh makan wuuweuweuewue.asyik asyik darah je ciss -.-'

teraddict pulak dekat budak setaraf bibir tebal bajet chomil jastin bibir lagu somebody tolove.sebelum ni acah acah nak tubuhkan anti JB [bukan johor bahru] last last diri termakan kata kata nista keji yuhuu hampir setiap masa saat ketika dan detik aku pasang lagu tu .suka suka suka dengan lagu kat blog aku ni pun aku addict wuhuuu.lucah ciken son porn -.-'
YANG pasal aku mengherdik mencaci dalam diam tentang besfren aku tu,biarlah rahsia biarlah air/angin mengalir bersama mereka.semoga Allah bless diri dia dan sekutunya amin.aku pun berharap masa cepat berlalu tak kisah SPM ke tak harap masa ni pantas berlalu so cepat sikit aku boleh lupakan dia
'teringin doh lepas habis ambik result SPM aku nak delete FB aku then buat akaun nama lain :') taksabar " lupakan semua.mungkin diorang tak nak aku dalam hidup dorang atau anggap aku ni persis sampah dalam hidup diorang atau aku hanya melukut di tepi gantang.hey kampung boi,u must sedarsiapa diri u..tak tahu shy shy! -.-' ok bye akhirunkalam
"semoga tahun ni bermakna buat aku dan kalian semua" amin..

No comments:

There was an error in this gadget