Monday, August 9, 2010

dua hari yang nak kata slapstik tak slapstik



"nenekkk,bila meriam ni nak masak ni?"-budak kanan tu
**meriam=lemang -.-' haha


kenapakaubaca.[?]

"masalah selesai yawww"-H.A


 
HIDUP baru,hari baru rasa baru,perasaan baru dan segalanya baru ,mungkin:') terima kasih dua hari [sabtuahad ni] berjaya jugak kau,hari membuatkan segalanya kembali ke normal . telahan what past is past memang betul,yang dah berlalu biarkan,hari mendatang kita tempuh dengan baik aww,aku berfalsapah pulak dekat sini,sebenarnya aku takde mood [tadi baru cakap ada moodd?saikoo jerin heh -.-'] ,eh tak tak,takde mood nak menaip blog pagi pagi buta kejadahnya aku bangun awal awal ni.sepatutnya aku ke sekolah,sepatutnya la kali ini entah edisi ke berapa tah aku tertakdatang sekolah cuti sunat isnin wuhuu jangan carik surat sebab saya tak datang tau ticer,i Malas nak buat lepas tu tiru sign orang hauhaua [eh tak pernah buat kott,saja je cakap sebab ada pengalaman haha -.-'] apa masalah?ada masalah? PENAT laaa sebab tu tak datang,lagipun jadual tak kemas lagi,baju tak gosok karangan tak siap muahahah anak siapa la ni.kalau macam ni la generasi muda 10 20 30 tahun akan datang,pasti lingkup dunia.ok stop bercakap merepekmerabanzzz konklusi:kenduri penat,jalan jalan penat,habiskan $$,tapi kenyang senantiasa :)
"agak agak berapa kilo naik badan ni?setiapsaatminitjam ke dapur makan gemoksskan badan."
aww so malas nak cerita panjang lebau cerita panjang lebau pun tara guna,tangan aku letih,siapa siapa yang baca pun jenuh nak membaca tapi membaca itu jambatan ilmu bak kata katamunafik siapa tah cakap. -.-' OH sabtu awal awal pagi dah terpacak dekat nogori ada kenduri.aku sebagai anak yang berguna sampai sana terus sambung ZZZZZ dari dalam kereta sebab memang mengantuxx sangat.then tengok jam,wah dah tengahari,tiba tiba terbangun dan ada tahlil,yassin semua then makan hehehe..:)kau ingat aku anak tak guna ke tak tolong?aku tolong la tayang muka,angkat angkat pinggan pura pura ghajin huahauuha nanti i nak kawin takde sapa nak tolong i kelak hikhikhik perasaan je lebih puih.


"tadi selak selak sut kabar tengok rozita che wan nak kawin" -amboii kau berahssia lagi kitaorang dah tau wekkk wekkkk .poyo la lucah ciken porn .-.-' bestnyaaaaaaa kalau aku laga lagakan wartawan ni kantoikan tapi aku orang yang baik bahaah :D kalau tak dah populer dah aku seantro malaysia tup tup terus jadi artis mee segera bila panas naik,bila mee sejuk ; mee saya sudah kembang .tak guna ! :/ ehhh,apa ni tiba tiba cerita pasal rozita che wan, baik cerita pasal bila aku nak kawen [24tahun],aku nak buat grand ke tak,nak warna apa,siapa bakal isteri,siapa tu,siapa ni baik aku cakap berapa mas kawin,berapa mahar,walimujbir abblblablbalbalab dah terbawak pelajaran bab demi bab agama tingkatan5 dah ni -.-' ok enoooooying sangat dah.


"no more cry cry me out anymore dah :')" kadang kadang sumpahssaxxxxx perasaan memang mengontroli [bukan troli] diri kita kan sampai kita jadi sasauu[xaxauu] buatnya .lucah la ciken porn.TAPImungkin aku ni cepat lupakan sesuatu yang tak penting,bagi dia la.so,aku pun buat tak kisah..sayangnya aku menang :)) .

pagi isnin edisi ke 3 9/8/10 yang sepatutnya aku ada dekat kelas,dekat meja hujung kiri no 2 dari depan Yaww tengah rehat mungkin tapi sebaLiknya berlaku aku atas meja study,bukan belajar tapi tengah menaip blog sambil memakan nasi lemak sotongg aww sedapnya nak sikit? mUngkin aku ni seorang yang tak berkat,alah tapi kalau datang pun setiap hari setiap minit ,ilmu pun [mungkin] tak masukkk haha sebab ada setan setan depan dan belakang bergayut gayut cerita pasal benda tak monoreh langsung.**monoreh:: tak guna/tak berfaedah" so aku yang luhur dan suci i pun terjebak la 20% cisss -.-' tapi sayang addmath,tapi sayang fizikkk tapi sayang sejarah.arhghh persetankanzzzz .aku penat.gua capekk gua capekk TAKPEKOT TERTAKDATANG.ala esok benci bilang cinta edisi last.sayang nya :) oh cakap pasal tu aku rindu nak tengok cerita "Ikaw ang lahat sa akin" best kot ceriat tu.bila part sedih je,mulala aku gegedik ikut menangisss hahaha.

Lemang=puasa=raya oh then kita nak raya...-.-' bestnya buat lemang pestaim aku tolong dari mula ke akhir [yeke?] hahah takdelah tolong tengok sekali lagi tapi adalah tolong tolong.maaf ya lemang tu sudah di booking so tak dapat nak bawak pergi sekolah,orang dah tempah dan beli tak ke macam loooser watafa?-.-' aku tak pernah nak suka lemang dodol atau yang ada berkaitan ni entah kenapa tekak aku tak boleh terima.buat suka,makan tak sukaa cis -.-' memang masalah. Malam sebelum tu sempat jugak meroyan kat PD meroyan makan sini sana trimassih cikpah :0 hehe.dapat jugak release tension.

"tak bukak FB dua hari ibarat mati hidup semula"-sungguh hina dan gila meroyan + enoying betul perbandingan aku.
AKU rasa FB la punca segala emosaiko tak tentu hala kan.[?] sengal FB aku nak delete kau arhh [memang tipuu dan takkkk laa] .ok now daripada aku merepek panjang pasal blog ni baik aku mula buat karangan yang tak seNtuh setitik dakwat pen tu ciss -.-' ok bye .
sentiasa senyum sedekah semua.RAMADHAN nak datang dah ni.. :)

selamat berpuasaaa tu oll of u.. amin :D bye salam.

buat lemang satu penyeksaan tapi sedap hahah :)

No comments:

There was an error in this gadget