Saturday, August 28, 2010

tipikal -Malaysian-> me?

kenapakaubaca.[?]
"kenapa ?dah berubah ke tengok aku berubah banyak?"-H.A

pftt memang godaan bulan ramadhan tak dapat disangkal lagi walau setan berikat dengan besi dihumban ke neraka tetapi aku juga pengganti setan buat masa ni selain budak budak ayamaktif yang lain atau yang sekutu dengannya.-_- kecohssax baru de-activate facebook dua hari dah tergapai gapai tergopoh gapah nak publisiti murahan nak dapatkan maklum balas mengenani baik buruk deactivate poyo koya la kau jerin heh . kepala kau.aku de-activate sebab memang terhajat terniat ter-memang nak buat la.dah lama aku fikir nak buat macam tu ,aku memang nak away kejap nak rehatkan minda daripada asik asik tengok muka yang enoyingg yang sumpah sakit hati nghahaah jangan marah bebeh.nanti tumbuh jeragat batu 'teilor' macam aku kat pipi ni. sedihnya T.T tak hilang hilang lagi parut.besar pulak tu. Tnegok tengok tup tup dah activate balik tapi kira elok la ada orang sehari pun tak sampai.etlis bebanan dosa aku untuk dua hari takmencelamngumpatfitnah semua berkurang teheee -__-

"first time bersantai type blog depan rumahh awuwuuuwuw bestnya rasa macam dekat pantai tapi depan hutan sambil boleh dengar bunyi keretabasllorimoto vrooommvrooommm ganti bunyi desiran ombak menghempas pantai.heh -.- bila nak pergi pantai ni ollektifrejekssss oih??"

WEH korang tengok tak isu dasawarsa kini?yang pasal indone-sia* pijakbakar meng-tahi-kan MALAYSIA? ni mana boleh jadi teruk sax lah diorang makin lama.aku tak marahkan juakpuak mereka yang 'menumpang' kat negara ni carik rezeki tapi rasa macam sumpahsssaaxxxxx la tak reti langsung nak hargai hormati berterimakasihi dengan kita heh lagi lagi penduduk sana .yang dia tahu demontrasi kutuk anti malaysia .Stetmen aku yang berharga ni bukan untuk state-ist atau rasisme atau apa jadahla segalanya entah tetiba semangat nasioanalisme datang balik dalam diri [sebelum ni tak pernah sedar atau tahu pun ada semangat nasioanlisme dalam diri] al maklumlah mentang mentang baru belajar sejarah tingkat5 loserr saiko anak ayam lucah. Time tu jugak diorang lah yang tak puas hati buat konfrontasi sini sana pasal penubuhan Malaysia. "apa kau ingat kau bagus ke indone-sia?" walau apa pun bak kata orang politikus Malaysia, demonsterasi tu semua dibayar oleh orang kita sendiri sebab nak burukkan kerajaan nak burukkan Malaysia.ok ok enoying dah masuk politiksuxx dah .no more talk about thiss .-_- last word tolong la Indonesia faham Malaysia. kami tak curik budaya la.itu lahir atau datangnya daripada sebatiandarah keturunan keluarga nenek moyang kami dulu dulu la eh eh terasa penulis yang berdarahkan melayu-acheh -.-' kalau nak jelas rujuk sini. [baca komentar no 2].sekali lagi kenyataan murahan diatas hanyalah berunsurkan pendapat peribadi semata no more nanti jadi isu negara .takut makkk turun naik mahkamah hahahhaah :DD


tengok lihat apa yang diorang dah buat?kita malaysia hanya berdiam?

itu la Malaysia.baik sangattt ,kan?

insaflah.


wat a primitif thinking?-___- dah nama pun batikk.mestilah sama.takkan nak corak moden kot -.-


Apa apa pun aku bangga jadi rakyat Malaysia.kaya.Harmoni.ber'padu'.DAN Merdeka tahun ni yang ke berapa errrrr japp//ke 53 rasanya kan?? :D

.
Alhamdulillah sekarang hidup dah tenang balik terimakasih kawan sya fasya azliyana yang faham tentang kondisi aku yang tak keruan sebelum ni.Lepas ni aku dah taknak dah sedihsedih walaupun hakikatnya perkara tu memang menyedihkan.gedikklucah porn ciken son.gahah :'D Kita ada perasaan elok switch 'off' kan je mode dia.kalau 'ON' kan sakit hati berseteru tak tentu pasal je heh .

"ohh mengidamnya nak main mercun bolanagaketupatkabaid semua tapi takut putus jari buta mata macam dekat
dalam tivisutkabar tu.main mercun pop pop la gamaknyaaa/baling pun meletup jugak. "Poooop!" "-sedih T.T

"harini buka luar mungkin yeayyyyyy !!"
betul telahan aku sangkaan aku setannnn di bulan ramdhan belum digari.[dulu masa kecik kecik selalu ingat setan digari masa puasa dari subuh sampai maghrib,so malam d
ia ada lah.sekarang sebaliknya.setan digari sepanjang bulan ramadhan.betapa hina dangkalnya ceteknya ilmu agama aku kecik kecik darjah 1 2 3 4 .-.-]

"apa la orang ni.lepas makan terus la balik.nak tercongok situ sampai sahur pun tak habis "-ayah "sebelum buka pose,order macam macam makan 3 orang je,lepas berbuk
a nahhhhh kau semua lauk tak habis.kan aku cakap setan tak terkurung lagi" "terjumpa pulak alia budak arif ehem ehem dengan fy rahman budak akaunzzzz makan dekat tempat yang sama.suratan atau kebetulan hikhik.dulu dah jumpa sekali dekat subang perdanaaazz kita ada chemistryy laaaa [?] " -hahahahahaa

"tak booking,tak apa apa pun.sampai sampai terus ada tempat duduk.bestnyaaaa."moral:: jangan makan kalau kenyang -.-

6 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

oh dekat hutan kau tu ada reban ayam lagi tak? hehe.

hadzrinaqmal said...

oh then aku dah ingat kauuuu!! hahahaaha :'))))

ezral Sya said...

HAHA YG AKU TANYA "weh rumah kayu (yg sebenarnya reban ayam) atas bukit tu ada orang duduk ke?" KAU INGAT TAK? MUAHAHAHAHAHA. menyampah aku jejak kasih korang.

kau makan kat mana ni tadi jerin?

hadzrinaqmal said...

esah::: bila kau tanya?? nampak ke reban tu dari rumah aku???? hahahaahahahahahaahahahahahaahahahahahahaahahaha
oh makan dekat vucudass sebelah kafe wawa awuwuwuwu tah budak ekaunzz buat kira kira kot kat situ -___-

Asyraf Abdul Rahim said...

@hadzrinaqmal. ambik masa jugak eh kau nak ingat. hehe. ok sekarang siapakah aku!? hahaha.

@ezralsya. ezralsya nak ambik kesempatan disini. :P

hadzrinaqmal said...

chopp mana korang kenal ni?? ada affair ke?? wauaahaha

OH ni adik kak husna kawan shikin tu kan? kan kan?? kenapa muka lain??? hhahaahahahaahahaha tu yang ambik masa tu nak kenalll :DD hohohh

There was an error in this gadget