Thursday, August 26, 2010

sem[s]inar : VS pe-ragbi eat burncorn








kenapakaubaca.[?]
"dah puas pergi seminar.semuanya klisey dan boooooooooriinkk .Janji kita ada hari yang best hari ni."-H.A

bila cakap pasal seminar,aku dah terkena batang hidung dah .insaf sumpah insaf lepas tu taknak dah dengar perkataan seminar sampailah ke hari ini aku dengar balik perkataan seminar.dangkalzzzzzsax.-_- sumpah aku tak berminat dengan apa apa mana mana seminar yang menjanjikan janji janji hipokrit serta palsu dusta asi kurafat syirik murtad riddah semua heh -.- penipuu seminar penipuu. [apa kes?] mana taknya masa bulan berapa tah dulu tapi satu masa dulu la dalam 2 3 bulan yang lepas entah si pa*** mana tah datang sekolah buat ceramah sogok kitaorang dengan kata kata mulus lagi bergula tentang nak dapat BM A+ kononnya tapiiii sedemikian habuk pun tarak,kuman pun tarakkk yang ada hanya lah zero telor ayam .[harap harap kau tak baca sumpahan orang minyak aku ni,nanti kau lagi kena santau hidup hidup tak pun aku yang mati kena saman ] dah penat dah tulis pasal seminar BM lepas .rujuk sini..lepas ni insaf dah tak mo dan takkan sesekali menjejakkan kaki pergi gahaha. ****************
Then benda benda setan ni terjadi lagi hari ni tapi hari ni lagi lagi ok even 100xkali ok la walaupun sama je 2x5 sebenarnya.hari ni ada seminar sejarah yang gurhhh ,yang dia tak sentuh pun pasal sejarah.yang asik pokpek pokpek sama macam dalam kertas.yang klise setiap seminar suruh isik borang acah acah kita nak masuk U diorang.yang setiap kali seminar mesti ada orang yang SS lagi saiko.yang bila time ada seminar je,mesti ayamsss ayamss aktif akan mulakan operasi kutip dosa kutuk caci keji sini sana gelak sampai menangis nangis sebab [kadangkadang] terlaluu sedih kat penceramah tu.dia ala ala cikguu tuuuuttt la hehe tapi best sumpahhss best tak sesia pergi kankankankan.trimass cikgu siti :')MULA mula lagi dah dengar bebelan dari cina mana tah tntang koleg tu.macam tak paham sepatah haram pun ."ok this is for ur scolarsip...balablalaba sport balablaba academic and etc etc balbalab" [aku dengar perkataan ni je dari apa yang dia bebel banyak saiko nak mampuss tu sebab memang tak tau dia cakap apa.lama pulak tu .cakap sampai sejam.heh .adat la.itu U dia sukalah dia nak buat apa heh -.- ."bestnya naik bas sekali lagi tapi kali ini preee of cas aw aw aw tak sesia dapat markah elok untuk pertengahan sejarah hari tu heuhuee" "dia buat apa tu??lawak ke?apsal sedihh nak mampus?"--- kata kata seorang yang tak dapat ilmu hari ni. "ha jagung bakar??" kau nak kena atau mesti kena panah petir kan lepas tu sebab dah tau jagung bakar tu adalah pembaca doa rasmi pagi tadi.kejamnya kita. maaf maaf. :') Sekali lagi niat ke sana bukan nak belajar eh tak, nak belajar sebenarnya tapi ternampak pulak awexss hot hot sials.cantiknyaaa ada yang pior cina ada yang pura pura cina padahal melayu heh."oh dia melayu islam ke??tadah tangan rupanya time baca doa.ingatkan cina" -__- pelik la tapi nasib cantik.YANG amoi lain tak payah habaq la kalau ada hazeem atau sekutu sekutu setan seumpamanya,mesti habis dewan tu penuh dengan kelam dosa segala kejahatan gahahaah [jahatnya mulut bulan ramadhan ni.].KBU takda la sebesar namanya pusing pusing sini sana jumpa muka tak guna kau balik,jalan jalan sikit je dah tembus ni.jalan sikit naik atas jumpa dewan. tapi bila tadi tengok pelan atau rumah mainan kat tengah tengah hall tadi memang kelakar gila.orang tu a.k.a cina yang pokpek pokpek lama gila tu datang terus explain mengenai fasa pembinaan kolej tu [ok apa masalah?] kitaorang tak tanya pun dia terus explain.wahh tahniah! bagus bagus ailikeee.
LEPAS beberapa jam menempuh dugaan yang tak diduga yang tak dijemput atau mahukan [seminar] akhirnya kitaorang balik.sempat jugak buat taik mata kejap dalam bas.nikmatnya dapat tidor 15minit. teheeee...sampai sekolah dapat result kimiafiziksaxx yang macam celaka. permisi.
*gambar gambar nanti ek aplod.tak bawak phone la.semua dekat si azluyuna konvent. papaiis.

No comments:

There was an error in this gadget