Wednesday, August 25, 2010

deaktivet cara murahan

kenapakaubaca.[?]
"akan kembali lah.muka aku tak online FB?? jangan harap la "-H.A

need to be away for a while.banyak sangat dugaan datang pergi banyak emo saiko datang pergi . banyak drama sebabak datang dan pergi.Biar emosaiko stabil tahap normal then kita hidup dengan life yang baharu kan :')
dalang sebenar adalah muka buku?anda setuju?ke pura pura setuju?ceh
*blog tetap jalan*
Bukan nak kondem atau nak bagi nasihat kononnya,terbaca pulak post sally atikah pasal hazeem roslan.aww aww aku pun memahaminya perasaan hazeem bila cintanya ditolak mentah mentah sikit pun tak masak walapun seinci. kihkih [ni hiperbola yang kurang melampau] sebab aku pun pernah.siapa tak sakit hati,siapa tak emo saiko 24jam sehari semalam seminggu berbulan lama heh.nak kena penampo? memang .betul. benar. hanya kata kata dapat mengubat perasaan yang tiada galang [cinta kirana?] gantinya. kan kan? :') DAH la tu jangan bersedih jangan berdalih jangan jadi murahan weh.lelaki kena ego dekat perempuan. pernah dengar tak bidalan/perumpamaan/kata kata hikmat "bunga bukan sekuntum" [ni peribahasa doi]. "seseorang sumpah akan terasa kerugian bila dia sendiri menolak cinta dari orang lain tau tak?" then kalau kau frust sangat kau mengarut je mngumpat ke fitnah pun boleh jugak terhadap sesiapa yang dibengangkan.setel zz:) dan sekali lagi.tak mudah nak kata cacikeji macam tu kan kan kan sebab perasaan sayangg emosaxx dah menebal dalam sanubari luhur kita kan kan kan.tapi walau apa apa pun kawan,kau tetap harus wajib bilaghunnah lupakan perempuan asing saiko tu agar diri kau tak terus down dihambat perasaan yang boleh atau memungkinkan menjadi faktor untuk kau terus mati atau terus gilaaaa ngeh ngeh ngeh.kau tau kenapa aku cakap macam tu?sebab sekarang aku tengah GILA memikirkan apa yang berlaku walhal aku sendiri pun tak tau apa yang berlaku dalam hidup aku heh [?] "saiko saiko"
"Dah sekarang kau boleh hidup tenang sebab aku takkan tulis pasal kau.kita ok kan [?]"

No comments:

There was an error in this gadget