Friday, February 10, 2012

kau ada ke?

kenapakaubaca.[?]
"dah rasa perfect lettew.molek"-H.A




expired post zzzz :





Oh,baru aku tahu perangai manusia.memang dah tau tapi sengaja taknak ambik pusing tapi bila dah terkena kedua kali.baru terfikir nak ambik pusing.demmit.sangat sangat demmit.So senang cerita manusia manusia keji lupa daratan boleh dikategorikan sebagai = memang dasar pelupa = dasar ambik mudah= dasar tangkap muat = dasar bajet bagus. Arghh tak heran sangat la bila manusia manusia tipikal macam ni wujud dekat dunia ni.diorang pun nak hidup jugak.apa orang kata? Nak memeriahkan dunia.pffttt .gila.

engkau kalau tak cerita letup sehari tak sah.” fikir sangat diri kau hebat. Bila kau fikir diri kau hebat.kau makin lupa yang orang luar yang kau tak kenal sesen tu pun lagi hebat. Apa jadi bila kau tak fikir kau hebat? So then kau tahu kau punya tahap diri ; kita sepatutnya tahu yang kita ni tak hebat sangat.jangan nak menggelabah sangat la kan.kalau boleh bila kau bukak mulut aku taknak dengar pun.tolong la tolong la HAHA.

//
lagi pening bila fikirkan manusia yang tak reti nak bezakan antara gurau dan serius. Lagi pening bila orang ingat kita gurau ; dia ingat itu serius dan vice versa. Arghhh tak faham.makin lama sem makin tak faham.yela macam macam jumpa orang kan ; orang gila pun jumpa HUERHUER. Oh tolong la manusia manusia sekeliling.aku cuma malas nak buat hal sebab ni bukan tempat aku.selagi ada kehormatan selagi tu aku akan cuba hormat dan tak buat hal.benda utama yang aku fikir adalah family dan parent yang jauh lebih 5 marhalah tu.tu je.bukan bajet bagus.serius ni. HIHI.

tolong jaga mulut dan gunakan konsep aku hormat kau,kau hormat aku”

sekarang umur bukan segalanya.kita tak wajib pun hormat orang yang lebih tua kalau dia kurang ajar dengan kita.apa yan patut kita buat adalah kurang ajar balik dengan dia.diorang ingat diorang siapa? Benda ni sebenarnya depend,kalau kau baik kau terimalah cercaan dan segalanya ; kalau kau jahat inilah masa untuk balas dendam HHUREHERU – or else kau senang ; alihkan diri cepat jangan layan sesen pun.bila kita tak layan dorang boring dan carik mangsa lain ; dan jangan lupa.diorang pun carik dosa yang lain. Tak bertambah gitu dosa diorang? - dan tipikal manusia.pandang enteng pasal dosa pahala.padahal dosa pahala ni la yang tentukan akhir zaman nanti.

//
pedulisetankan semua tu.

jadi paramedik untuk bola tampar lecterur sangat mengbestkan.hari kedua pertama memang macam MGB (Makan Gaji Buta) ; duduk mengular tak buat kerja sesen langsung sebab takde siapa yang tercedera termati terluka semua balbalbala what ever. Masuk hari ketiga,lecterur perempuan pulak buat hal ; kaki terseliuh haha.malu gila cepat cepat lari. Sambil kena perli “korang dok study apa tu?orang tengah sakit sakit ni -sambil gelak gelak saiko HAHAHA” -sebab dia nampak kiteorang pegang buku -.- buku UPU. Demmit. Lepas tu insiden kedua bila sorang lecturer ni tersadung dekat mana tah ; pun terseliuh pffffffftt terpaksa jadi hero malaya kali kedua.urut urut sikit letak ais dan sebagainya.- benda ni macam bagi extra pengalaman kot ; yela selama ni kita tengok orang je kan sekarang dah alami baru tahu apa yang perlu dan tak perlu kita buat.hihi.

Talking about esaimen,itu sangat mengjengkelkan.-.- oh entah bala februari apa tah ni.ish lagi denkat nak final lagi bertimbun esaimen kamon la,bukan nak memekak saiko tapi takkan admin tak faham kot masalah budak budak matrikumati ni pasal strees HAHA.baru bagi kerja sikit dah stress kamon la tak gentle kot macam tu.

//
bila buka fb,aku tengok dia.memang mula mula dah jatuh hati.tapi hati aku kata tak boleh.sebab masih ingat yang lama.jangan kurang kerja jerin.tapi kalau ini dapat green light ; yang lama masih oren tak hijau hijau.apa salahnya kan? HIHIHi k bye la.

No comments:

There was an error in this gadget