Wednesday, February 22, 2012

suka suka suka suka.

kenapakaubaca.[?]
"better and better."-H.A


suka sayang cinta 


3 benda dekat atas ni kalau korang bijak dan kalau korang dapat differentiate kan ; membawa maksud yang berbeza rasanya.rasanya lah.lidah aku ni suka main rasa rasa. korang fikir apa? -.- jangan nak lucah sangat la kan HAHA.

nampak tak?

what the fuu is suka sebenarnya?
ini bukan contoh bina ayat dengan perkataan suka ; eg: 'saya suka makan nasi tapi saya nak diet' not that thing bukan.molek la kalau kita tengah cakap pasal perasaan. suka? apa ertinya sebenarnya? duh kau akan mengalami perasaan suka bila sesuatu tu / seseorang tu yang sedap mata memandang ; selalu yang tak banyak karenah birokrasi ;muka jambu sweet ayu comel hensem pffttt muka justin bibir pfftt haa ni betul ,muka eva longoria.dia lawa serius. :D oh dan sebagainya. mostly yang suka suka ni sekadar suka suka je.get it what I said? tak? oh cam ni.


"aku suka la tengok budak tu"
"eishhh kau ni kali ni budak mana pulak jadi mangsa kau?"
"tu yang pakai spec tapi muka jambu gila tu"
"oh tu.aah la.eh minah kau lupa ke kau ada bf?"
ala kau ni aku suka je.paham tak suka tengok je?"
......


macam macam tu ah. suka kat sini suka yang tak membawa kepada deeper feeling yang membawa kepada cough cough cough * paham paham la kan. suka.simple. suka ; aku suka kau.dan dia berlalu pergi.that all;.benda tu takkan bawak bawak ke mimpi dan takkan terngiang ngiang. mungkin kalau terjumpa lagi sekali ; terserempak kat mana mana kita akan tersenyum cam orang gila.sebab apa.? benda/orang yang kita suka  ada depan mata semula? tak gitu?


what the fuu is sayang? sayang ada macam jenis.aku cuma nak fokus sayang yang bersangkut paut pada perasaan.sayang tak sama macam suka. kalau kau sayang kat orang/benda tu ;kau akan buat apa je suapay benda/orang tu tak hilang or kira kau ni gila king atau queen control la HAHAHA.kalau kau suka je ; benda tu hilang pun pergi mati la kan sebab suka tu bukan hak milik mutlak kita. -_- aku pun tak faham apa aku cakap. you can sayang dekat kawan baik ; roomates dan ofcoz keluarga. Perasaan sayang akan muncul bila engkau dah rapatrapatrapatarpyrpayraryaa tahap infinityyyy segala dekat someone/benda tu.mostly kita selalu sayang dekat kawan baik je sebab dia je la yang paling rapat ; dia je yang boleh kita curahkan segala rahsia gossip rahsia kerak bumi segala. apa orang kata? berkongsi kasih? nyeh tolong la.lelaki tak akan berkongsi kongsi ni.elok pendam.bukan cam perempuan.cerita besar kuman pun nak cakap.HAHAH tolong tolongggg la.oh dan sebenarnya.perasaan sayang pun boleh buat seseorang tu gila angau.rasanya anda lagi tahu kot?


//


dan macamana pulak dengan cinta? -ah malas komen.no komen.aku kan artis. -.-
engkorang just tepuk dada tanya hati siapa cinta korang.buat masa ni aku tak tahu sebab takde hihi kbye kerja menimbun.




// will be busy with the proposal.Hoping that the administrator will approve my proposal.wish me and my group luck guys :D

"cuma.kau jaga je 'suka' kau tu.supaya tak jadi 'sayang' dan lebih menyakitkan bila 'sayang' tu bertukar menjadi 'cinta' yang belum tentu pastinya."-hadzrinaqmal

1 comment:

UrMiEy AreFeLlQaH said...

tapi berkemungkinan suka boleh jadi sayang n then cinta...manusia perlu pandai mengawal emosi dan hawa nafsu... penting suka, sayang dan cntai yg maha pencipta...:)~haqifa

There was an error in this gadget