Wednesday, August 12, 2009

peripizza+lady nganga



yang ni aisyaezral yang tulis =.=
kenapakaubaca.
"kehidupan mesti macam ni kan?skejap best,sekejap tak."-H.A


wahhh.tak tahu nak cakap ape hari ni woahh..malang ade,suka ada,asyik dimarahi pun ade.entahlah.sama jugak macam title aku i.but2 biarlah..kejap.


aku tak sukaa.sejak dari semalam lagi.muka moyok plus bohsan mengada lah .kenapa kau datang sekolah ni?aku bukan nak racist.tapi =.=


hoohhohoho.bukan la aku benci.tetapi mengapa kau kau kau yang hadir semalam?aduhh.aku tertanya tanya je ko tau.ceh2.dah takdir aku la tu.heeeeeeee.lepas tu mama Z pulak aku suruh team dengan kau.wuhaaaaaaaaa.sedih rasa hati tapi takda sapa yang tahu.nak heboh nanti orang kata aku belagak [mmg pun],nanti orang kata aku racist lah.dia ni dia tu tut tut tut. arghhh..apahell-aisya


aku rasa bersalah aw kalau aku tunjukan.takpa.janji kau sama2 carik bende tu.


tapi aku panas lagi bia turn kita dapat soklan sume nye suwei suwei suwei.aku harapkan kau tapi hmmmm..


"harapkan pagar,pagar makan padi"


bukan la aku nak jadi r to the a to the c to thr i to the s to the t..but2 kamon lah sama jawab ni x.geleng2


"aiyo saya pun tak tau la"=.=hampa sdih aku .memang la aku tak tahu.


tapi salah aku jugak..


takpe la


kalau aku ni teruk aku mohon maaf yer.sekadar luahan.


***********************************************************************************


tadi kenapa badan pengawas [gila kuasa] merombak balik senarai jawatan kuasa?event aku takda kene mengena pun,aku dapat rasakan kawan kawna kau yang pengawas lah kan sedihh murung je.tak tahu kenapa.tak dilantik ke?


macam aku dgr


"budak baru di lantik dah jadi exco apa kes?"


"cikgu ni pinggirkan je pengawas lama"


"haa??dia jadi ketua?"


and so on..tapi kesian hazeem tadi.


sedih jerr.hauhauuaha


yah aku bercakap ni sebab aku pun pengawas jugak.tapi takla sehebat mana pun


sekadar lelaki berambut kerinting pakai baju hijau jerr.


pengawas pusat sumber**luser**


aku pikir2 tahun depan nak spm baik aku resign.tengoklah kalau boleh aku taknak jawatan lagi keyhh


***********************************************************************************


exam pu nak dekat gak ni.harap2 aku mampu buat yang terbaik dan tidak melakukan kesilapan yang borobudur sebab aku nak pecut semuaa hiihihihiihi..harap2 lahh.amin.


k la.


nanti ada cerita aku storit lagi ea.


**mana f,lama xdgr habaq.msj pun xrep.:/


2 comments:

amelia said...

hahaha
besh ah blog kau ni
:)
aku ni form3, tgh pmr trial
msalah psal pengawas2 slalu ade kat skola aku
smpai ade 2 abg angkat nk aku jd pngawas
tp aku tknak
nk pmr
kwn2 aku yg jd pngawas taun lpas pun resigned taun ni
tp taun dpan tk tau ah
aku igt nak pngwas taun dpan
tp ade org kate 'ape barang' hahah
hmmm
dlu kau pmr mcm mne result?
tlg bg advice
:)

amelia said...

8A?! biaq betul!
ahaha
ok ah tuuu.. hehe
aku dr ipoh la, skola raja chulan
aahh.. esok ade ujian maths ngan science
tlg bg advice skit~ hehe xD

There was an error in this gadget