Friday, August 5, 2011

bukan bom je berani mati -.-

kenapakaubaca.[?]
"yeay jom kita enjoy :) "-H.A



OMG alhamdulillah syukur nikmat kepada Tuhan yang memberi rahmat :] atlast habis jugak UPS aku ; entah apa apa aku tibai jawapan semua hentam kromo dan tadaaa 'masa sudah sampai' habis jugak tadi . -.-' habis habis jugak lepas raya result keluar jom potong leher kerat jari semua.jangan dia hantar result sampai ke rumah dah WAHAHA kalau tak memang mati kita. Persetanzzkan UPS kimiapisixbiscienccomp semua .mari kita ke mood raya raya raya .# nyeh belum sampai lagi masa nak mood raya kot;
semua still sibuk berbazar ; semua still masih tekun bertarawikh dan ;semua masih taat melakukan perkara sunat . Aku je yang kufur naktukar mood ; siap dalam pendrive penuh dengan lagu raya dari A- Z NYEHEHE entah kenapa tiba tiba tahun ni tereksaited pulak padahal memang dah tahu boring cam tahun tahun lepaskan . karma

//

awak tahu ini benda berani mati yang saya pernah buat , awak la yang kali pertama dan tak pernah ada lagi perempuan yang dapat pengakuan berani mati tu tahu tak ?selalunya asyik dapat je pengakuan berani mati HAHAHAAH. Harap sangat perngakuan berani mati tu yang pertama dan terakhir.” - tak suka banyak banyak ni nanti susah nak pilih WHAHAAHA -.- ok enoying. Ahhh malas nak ingat semula , flashback apa jadah semua .benda tu memalukan kot . Rasa cam nak tergelak sorang cam orang gila ; rasa cam nak sepuk kau [yang tengah baca ni ] pun ada ; rasa macam errrrrr entah la tapi dah berlalu dah pun . Hihihi thanks la tau sebab faham dan memahami. Sumpah jenuh fikir apa implikasi apa kesan apa sebab aku buat dan semua tu tak penting dah sebab aku dah jumpa satu solusi yang mungkin menguraikan segala persoalan. Satu soalan je , “nak ke tak nak ?” - apa yang nak apa yang tak nak ? Lu pikir la sendiri :D

# oredi against-ing my principe ; “ibarat perigi mencari timba” - first time kalah :(
sorry takgheti nak jiwangjiwangss sangat.

zzzzzzz cerita basi # .persetankanz cerita dia atas.


nyeh


OMG semua balik rumah minggu ni ? Aku tinggal sorang dalam bilik kalau malam malam nanti ada makcik jual nasik lemak ke macamana ? OMG OMG macamana kalau ada cik ponti ponti ke tumpang duk katil sebelah ?” -.- I have to pikir jauh sebab aku pun duduk dekat bandar pulak kan
-___- dibelenggu ladang kelapa sawit semua anything can happen HAHAHA harap sangat dijauhkan diperjarakkan sampai 10inci . -konklusi : bala sebab duduk jauh sangat / atau bala sebab kementrian bagi aku matriks yang jauh bebeno.

ARGHHHHH exam dah habis bulan madu dah habis - *bulan madu= cuti study week 9hari ; padahal exam ada 4 subjek je , itu pun sejam sejam pagi petang dua subjek setiap hari , kalah cuti study week PSPM nanti. -.- terpaksa siapkan balik esaimen ,tutorial semua aisemennnnnnnnn. Dammit semua ni nak kena siapkan dalam minggu ni jugak ; demmit nak kena review balik chapter yang tak masuk ujian mungkin dah lupa ; dah campak mana mana tah sebab minggu lepas hanya fokus dekat chapter yang masuk ujian je -.- habisla aku .
NYEH -.- minggu depan jugak la sibuk dengan hafazan semua nasib 2 surah lazim je ; minggu depan jugak la sibuk dengan jual jual coklat nak kutip dana projek apatah puasa puasa ni ; minggu depan jugak kena jadi fasi bagi taklimat pasal medical -.- pffttttt apa semua ni ? Baru nak bina rumah dah kena badai -kan dah runtuh . Eh tapi yang paling penting , miracle will happen in 13days more WKAKAAK.cuba teka cuba teka atau bahasa mudah ; simplest languages : cuteke cuteke? NGEHEHEHEEH -.-' -menunggu kepulangku .HAHA
banyak gila nak tanya engkorang ; Macamana puasa korang ? Macamana perasaan duduk jauh jauh [yang dekat dengan rumah tu tak payah nak kerek kerek sangat ] ; mak masak / beli apa first day puasa ? Dah batal belum puasa? Dah terminum air kumur gosok gigi tak ? Dah pernah termakan kertas akibat koyak kan helaian kertas lepas tu masuk mulut ke belum [ macam aku je pernah buat -.- ] ? ; dah mandi lama lama ke belum ? Dah mandi banyak kali ke belum walaupun sebelum ni mandi macam kambing sekejap gila tiba tiba ramadhan baru tahu beristinjak ? . nyeh itu semua aku ke pernah buat ? Eh tak tau tak tau lalalalla -.-”

eh kthnkbyenites.

suka sangat buang tebiat

No comments:

There was an error in this gadget