Sunday, August 21, 2011

haibridisation

kenapakaubaca.[?]
" dah la lupakan je la "-H.A


dua kerja dalam satu hari ; yesterday im at JB today im kat KD oh so phatetic lepas ni aku nak invent stering yang auto-drive auto cruse kejadah semua supaya tidor manusia cukup 8hours per day. // sumpah penat ; rasa penat macam rasa nak buang sampah dekat tepi rumah ; yang kena jalan kira langkah adalah lebih 30 langkah lepas tu patah balik , penat kan? persetanzkan semua tu. yang penting puas.


RGEWHDWJDHJDHSJK << bunyi rewind .kalau ommelayu sebut revain atau revained atau putar kan balik zzz eh annoying nya -.-'


#1. thank for the day fana , afiq untuk the pertama kali buka puasa bersama kawan kawan ; omg korang rasmikan HAHAH  -.- lepas jenuh berjalan ronda sakan macam anak ayam - pergi manhattan , pergi italianies tah camne tah eje , pergi marche , pergi garden , pergi itu ini dengan muka seposen dengan harapan - meja tak penuh , tetapi amat trpaling malang sekali bila semua kedai tulis benda yang sama - "reservation for buka puasa is full " -.- pffffffttt lepas tu lepas tu entah kufur nikmat apa tah yang turun - tiba tiba entah mata fana ke mata afiq yang nampak [walaupun aku takde dekat tempat kejadian] tony romas pfttt . dan itu je  yang tak fully booked ; itu je satu satu restoran yang kurang orang .HAHA memang terpaksa la kan walau dalam wallet penuh rama rama .-.-' mana nak cekau duit ni ? takpe kita ada mesin atm ; keluar je kan duit sebab duit dalam atm tu kan tumbuh balik -pandang sebelah ada atm mesin . ? gapo nak pergi sebelah , orang punya bank rakyat ; tak main la cimb meibank ambank semua tak main la. orang patriotik la sikit HAHAHAHA.bila tengok anak anak yatim terima sumbangan dekat e@curve aku baru ingat - ok enoying aku baru tahu zami ismail hantu kak limah balik rumah sudah pergi . Al-fatihah. .//


have fun that day terimas.
afiq tak payah nak gay sangat dengan aku AHAHAH


JANGAN mimpi aku nak pegang blakberi


fana the kuih koci kepoci HAHAHA



#2 . pergi JB macam pergi subang je . -.- pergi balik hari lagi lama duduk dalam kereta daripada duduk bertapak pijak bumi JB -.- OMG .tapi dah terpaksa kan ? best jugak jalan jalan sebagai akibat dah lama terceruk dekat kedah eh malas sangat nak cerita . nanti la.sumpah aku memanggg takde mood sekarang. haih.

#3. tadi bukak puasa dengan keluarga :')) .selamat ulang tahun perkahwinan ibu ayah ke -30. amin.

khtnkbyenites. . :[

<3
p/s: malas nak fikir semua dah , malas nak ulang benda sama walaupun dengan air mata lagi. sukahati korang la.

No comments:

There was an error in this gadget