Thursday, August 25, 2011

lu manyak langsi la

kenapakaubaca.[?]
"thanks :)"-H.A
sekali lagi tajuk post , gambar dengan posting takde kenemengene -.-

gila ! HAHAHA

hati suka mulut tak banyak bicara . yang banyak bicara cuma getusan hati yang tak pernah berhenti. tolong la aku nak guna ayat jiwang jiwang. aku bukan lelaki jiwang angau sasau semua heee aku ialah adalah aku bukan kau .ngertik? - buat buat yang belum tahu lagi , aku seorang yang selekeh tak pernah nak kemas ; janji asal siap ;  terburu buru ; suka jadi middle man selesaikan masalah orang lain padahal masalah sendiri tak pernah selesai dan suka menyendiri . cukup la. kang lagi banyak lagi pelik perkatan yang keluar kang HEUREUH - 


//
"OMG aku tak tangkap lagi gambar merdeka untuk pertandingannnn nanti. esahezral kuld yu be my model ?" model merdeka nanti kalau menang kita share hadiah sesama tau ; biarpun ai duduk changlun u duduk puncak tapi pos laju ada KEHKEHEKEH. - ah baru tenang bila semua dah kembali ke asal . pasal kau kawan baik [bukan awak], terserah la ; ikut suka kau la nak pilih yang mana . aku punya hati sentiasa terbuka weh :) - maklum la senang untuk memaafkan dan senang untuk melupakan semua tapi cepat marah. nyeh. semalam layan kabhie kushi kabhie gham ; hari tu layan mohabbatein memang tak boleh resist ; dua dua cerita ni ending dia pasti buat aku menangis. sumpah aku dapat rasakan bila semua semua menangis, aku turut menangis. nasib baik aku layan sorang pagi pagi buat HUERHURUERH takde siapa tengok so kemachoan aku masih terserlah kan? WAHAHA. - "aku tak boleh tengok orang orang tua lagi lagi perempuan menangis ," sedih la sial . dalam hati ada taman la kan? hihihi  - lagi bila aku tengok budak budak yang mintak derma ;pakai compang camping itu pun aku tak boleh tengok ; tengok orang cacat minta derma ; acik jual tisu pakai rayban pun aku akan tetap berasa simpati. kalau ikutkan aku nak tolong je derma sedekah apa yang patut- tapi aku ni ikut mood kalau baik aku tolong kalau jahat ; aku doakan mereka dapat hidup dengan baik. wallahualam. :)
//
"aku hormat keputusan kau weh ! ^^, jangan risau. mungkin belum sampai masa dia lagi kan ? " - 


tadi merasa jugak meniaga dekat bazar untuk hari ni je ; letih memang letih tapi puas tau . baru la tahu penat kerja kerja orang pasar ni ; eh orang bazar cari duit tapi bila tengok duit masuukkk je dalam bekas duit , nak je aku membazar jugak jual diri HAHAHA laku ke? -.-' tapi penat lainkali kalau nak jumpa artis membazar datang la eh jangan segan segan . "kita tahu beli je ,tak tahu perasaan orang yang jaga bazar" - eh kastemer retail shop dengan kastemer bazar lain sikit. masing masing ada pe'el sendiri ada yang gedik lemah saiko gila mengada keji semua ada dan yang paling keji adalah kastemer yang mana? lu pikir la sendiri. // OMG esaimen bertmbun ; entah sampai dah lupa siliburst sampai dah lupa chapter kot bila aku nak buat ni weeeeehhh keji gila aku. esok dah sehari suntuk busy , jumaat lagi -.- sabtu ahad lagi memang tak sentuh la kan buku aku . /


-bila kita nak jaga sesuatu tu , ada je yang mengambilnya. hmm itu kehidupan? still tak faham dengan konsep hidup. :| kthtnkbyenites 

enoying la sial tadi rindu balik baru tengok HAHAHA

No comments:

There was an error in this gadget