Monday, January 16, 2012

I want cut connection with you

kenapakaubaca.[?]
"that's my name that's my name"-H.A

agak agak engkorang eva longoria denga lisa surihani mana cantik?

"Hidup kalau ber-ego sentiasa memang tak kemana" - duh, tahu tak perasaan bila lepas menolak sesuatu lamaran, sakit kot.pedih kot.perit kot.rasa cam nak mati kot.rasa cam 'ahh aku lepaskan peluang' kenapa jadi macam tu sekali ? sedar tak lepas kau tolak semua tu; there's no more chance muncul macam tu lagi sedar tak sedar tak wahai manusia yang tak bersyukur????!! MUAHUAHUAHUHAU -


"eh mungkin masa kau tolak tu, ada punca sebab musabab kau tolak.bukan nya titew sengaja je punn" 


Tak bersedia
Boleh jadi  orang tu tolak sebab dia tak bersedia lagi.memang dalam hati mahu tapi malu tapi bila malu dah mengatasi segalanya memang malu ah kau dapat. -.- As a lelaki melayu terakhir sepatutnya malu malu ni kena tolak tepi , nak tekel awek hot memang la payah , dah tu tak dapat tekel awek awek yang hot pergi la tekel awek awek yang kelwzzzz.yang kewlzz lagi senang nak dapat daripada yang hot. yang hot tu apa je ada? yang ado?dan sebagai perempuan melayu kedua terakhir ,kalau rasa ditolak / kena tolak tu tu paham paham la kalau orang dah taksuka atau sebab lain orang tu suka tapi dia malu.tolong la jangan give up lagi dan cuba pura pura tak endah or kata lain jual mahalz sikit dalam RM doploh juta camtu mesti dia terhegeh hegeh datang kat kau balik.


Tak minat sangat dah
cuba kaji selidik, singkap balik , punggah segala memori memori lama , benda benda yang dah berlaku bertahun dulu , semalam, bulan lepas yang membuatkan orang yang kau suka tu TAK suka kau .mana tau kau pergi intai dia mandi guna stroboscope ke? kau fitnah dia depan depan lepas tu dapat penampo ke? kau stalk hidup dia dopopatjam tak henti sampai dia rimas? kau curi pemadam dia dulu ke blabalbalbla .selalunya benda benda camni la yang buat orang tu tak suka kita. bukan sebab apa pun. -.-


Gelojoh
duh ni lagi satu faktor kau kenal orang tu tak sampai 1 minit 56 saat 20 detik terus mintak kapel? kalau aku aku bagi penampo + tak cukup penampo aku bagi kaki.memang nak kena tapak siapa yang buat macam ni.kita patut label dia sebagai 'gedik' tak kisah ah jantan ke betina sama je dua dua.eeeeeww tolong la. tak tahu hati budi semua sesuka hati terus masuk minang.eww eww . Go dai.


Bagi masa
cara ni baru betul.kadang kadang orang tolak sebab someone tu suka sangat push nak matei.Pening orang tu nak fikir hidup dia lagi , nak fikir orang tersayang lagi which one which one la gila ?? (!) lama lama nanti boleh mati tanam kubur sendiri .-.-. "jom la jom la jom la jom la jom la jom laaa kapelll jom laaa"  - annoying tak? ha cuba la rasa camana kalau jadi macam tu. sebab tu kau kena rejek kat situ jugak.kan dah malu.


Darjat
Dia ada lamborgini tapi kau ada kereta sorong je. so? acaner nak buat? - macam ni la.benda ni selalu sangat.hidup kena tahu orang sekarang pun pandang harta $$$$$ semua ; dia tak pandang sopan santun semua adab sopan pfffttt itu semua gaya 1900 sekarang orang yang suci ke tak suci ke sama. bukan aku nak galakkan semua ni tapi hakikat. Oh dia ada kondo dia ada ni dia ada tu. orang akan cari.what the fuu ada kene mengena dengan kena rejek? 
cam ni - "masa nak declare tu, dia for sure akan tengok korang punya background semua. balablabalal" akhir sekali mesti kena rejek kalau tak capai spesifikasinya." tak faham? -.- entah.


Malu
semua tahu malu.semua benda malu.apa nak buat pun malu. ini memang payah.kalau semua malu , mesti dia malu nak mintak atau accept pelawaan.akhir sekali semua kecundang. ni la malu sangat dah. haih. * cermin kat diri.


//


 np# we found love & need you now.


"mati itu pasti.iman itu bertambah.iman itu berkurang."


ibadah kalau menunjuk.tu riak dik.
tu bukan bertambah iman dik
riak apa hukumnya?
riak naikkan iman? 
salah.
biarlah ibadah kita
hanya Allah dan kita je yang tahu
tak perlu semua orang,
hati lain lain
kita dihisab pun lain lain.
ingat.
jangan riak dik.
jangan daripada mukmin 
bertukar fasik

1 comment:

iera athira said...

kenapa la hadzrin...
haihh... kat U manyak lagi kot..
:P

There was an error in this gadget