Thursday, November 25, 2010

nak tangan penat silalah ber-SPM





kenapakaubaca.[?]
"bersedia meletihkan tangan minggu depan. gambate!"-H.A


karmatik untuk addmath [??!!!!]

PHASE 1 MERDEKA spm ACCOMPLISHED. [kot?]
excelisebenarnyahakikatnya marcapada ini masih banyak lagi paper SPMsux [sijil paling manis] yang belum kita buat OMGGG tapi kira bersyukur bukan kufur lah sebab 3 paper sudah habis.habis yang membawa makna kita tak perlu kenang ingat buat latihan BLALALALABAABAL watever dengan buku buku BM BI SEJARAH[paling barai arh tadi -.-'] yeay -.-' kejam tak? jengkel gila. so angan angan sebelum ni yang nak sangat masuk buku dalam wesin mesin ,nak buat jus buku sejarah bagi ingat guna blender, nak koyak rabak semua boleh buat sekarang jom arh! itu pun kalau kau nak kena tulah la. sure lepas buat macam tu otak kau kosong jadi macam baby balik uweekk uwekk kalau physically jadi baby tak pe arh jangan jadi ba alif ba ya sudah. ceh.
Malas nak cerita apasal SPM sebab rasa sama je macam exam dalam kelas kena dia senyap boink terhoyong hayang bukak kasut time nak jawab arh buhsannya ada masa extra bagi dekat kilang taik mata proses kerja mereka ceh -.-' tak ada apa boleh buat strict gila nak conteng kertas extra yang tertera tulis "BUKU JAWAPAN SPM" pun takut sebab nanti kena tolak markah ke pemeriksa tu jahat ke dengki ke dengan aku yang hensem ni ke [mana tau la kan] entah macam macam so terpaksa pertahankan diri jangan buat apa apa DANNNNN yang paling sedih bila tengok pengawas SPM duduk depan kelas , kat atas kepala dia ada jam kelas.mungkin dia perasan aku suka dia kot sebab setiap kali aku kononnya pandang dia padahal aku pandang jam sebab aku takut masa habis -.- mesti dia suka aku kan?? ceh perasaan.tak nak, aku dah ada la pilihan awawawawa :D
ohshittt leaking question lie lie lie

Bahasa MelayuEnglishSejarah semua spotted soalan yang dicanang seantero facebook seantero mesejjj berbunyi bunyi henset tuut tutt "eh ada leaking kuestion la,kena guna ni" walhal tak memberi apa apa makna pun i am very very very very sad and nostalgic untuk apa yang dah berlaku. sampai hati dia tipu kita. /// atau hakikatnya kita yang bodoh pergi percaya mustahillllllllll kita tahu apa keluar kecuali melainkan kita godek godek dekat anak penggubal soalan SPM 2010 wuhuuu kalau la ada kan? ah persetankan berbaloi jugak jaga malam punggah kertas kertas exam yang cikgu kasi seluruh negeri dari perlis sampai sabah sempat jugak bukak sehari sebelum exam.sumpah gila.yang keluar?? OMGGGG. taknak cakap. -__- its enoyinggg me . kihkihkih kita tunggu minggu depan ada math agama addmath [sumpah mati] dan pisix. tak dinafikan exam kali ni terasa cepat.

**
teringin nak tengok dua alam ehem ehem cough cough nak beli pirate ke nak keluarkan rm 10 untuk tiket wayang ?? please choose the best aku rasa dengan cerita yang tak sesedap mana baik tengok dekat wayang sebab ada kualiti sikit berbanding cetak rompakk .dah la filem tak best tengok pirate lagi hodoh gamaknya kan ?? -.- asal ramai gila doh orang komplen? kata tak sampai mesej,lagu lagu flashback merimaskan , cerita macam kosong and banyak lagi takmo la tulis nanti kena saman pulak. SO kita tengok kita kritik . wekk. bila nyaaaaaaaaa?? rabu depan nak??? MUAHAHAH rabu lagi satu la.oh suck.its biology. haiyak.. dah la nak tidur dah lama tak tidur daha lama tak online ok bye k thnkbye nite permisi.

p/s:: sukanya dapat tengok .

1 comment:

Asyraf Abdul Rahim @ Acap Abdul Rahim said...

eh itu macam zarul je! haha! sejak bila abang kau pakai songkok ni?

smart doe dia dah grad. korang budak-budak SPM pun ada jugakkan grad-grad ni? bila?


psst. jangan percaya sangat dengan soalan spot. hukum mempercayai soalan spot SPM adalah khurafat, sebarkan pada yang lain. (baca boleh, percaya jangan)

There was an error in this gadget