Thursday, November 11, 2010

sayonara legasi aktif.


kenapakaubaca.[?]

"lagi 12 ke 11 hari ek? ke dibatalkan?? huhuhu"-H.A

aww soksek soksek pejam celik pejam celik dah akhir tahun [dah nak dekat exceli ] belum lagi sebenarnya.kita belum habis jejakkakn kaki lagi buat kali terakhir lagi meninggalkan sekolah kita ada banyak masaaaaaa [?!!] perlu ke tipu? banyak masa untuk berjuang terhadap sesuatu yang tak beberapa pasti atau belum pasti SPMSKSjgahgahdahdsa i hetyuu kenapa la tahun ni aku kena ambik kau?lepas tu buat preparasi macam nak rak, buat itu ini sejak dari awal tahun,hadir seminar itu ini jenuh duduk bontot letih pergi sana duduk bas duit melayang [amboi gila kupur kau tak berkat ilmu baru tau] doi/hoi. bukan nak mengungkit ma.saja dan sengaja je nak singkap balik kejenuhan payah jerih pahit maung segalajadah lepas berpuluh tahun [ceh ni memang tipu] mengahrungi segala liku liku kehidupan balballabal dan konklusniya kitaorang memang nak tamat sekolah dah!!!! HAHAH dont know apa akan jadi pada next life? di U or kolej or duduk rumah goyang kaki habeskan boreh tengok tivi sambil online sambil cakap "mak aku nak makan!" -_- itu memang anak tak kenang budi jasa semua .elok kita pancung je. [?] aku macam tengah cakap kat diri aku jer???!!! OMGG tidak. HHERRERTSRSDRSD tak sabarnya tak sabarnya nak tunggu graduasi day pakai jubah terima sijil ala konvo tangkap gambar sorang sorang masuk pesbukk ohmekjehfjefh [-.-' sedihnya kau jerin.tak pernah tangkap gambar ke sebelum ni?] tangkap gambar dekat segi OMGOMG sedapnya ok jangan jadi enoying boleh tak.macam la tak pernah pergi seGi tu ceh.[boleh bilang kalau pergi pun.tak sampai 3kali punn] memang batakxxxss anak sukun la cerita dia. Selalunya kita semua selalu cakap 'last day bhai!! last day bhaii tahun nii,tahun depan jumpa lagi' but tahun ni, tahun 2010 tahun yang betul bawa erti pada semua pada gengkawan pada guru guru dan yang terpentin lagi penting,lupakan segalajadah semua.tahun ni penting sebab ada SPMSKSKSUK. tahun ni, no more jumpa lagi.kalau ada pun mesti di bawah lembayung reunion di bawah lembayung lepakssssking king semua di bawah lembayung outing aww sedihnya sedihnyaaseihnya..

kalau jumpa pun.jumpa before taking the result dekat fastfood restoren : "eh,kau keje sini ke????? eh dah gemuk la kau balbalablalaa bodek bodek kejap, takkan takde makanan free kot?" atau dekat butik mana metrojaya butik kasut baju padini brand outlet semua balalabab "eh kau kerja kedai ni? [padahal dah trangtang tang nampak] ohh berapa baju ni weh? [padahal dah tunjuk harga] " dan ada jugak yang kaki wayang kerja wayang.tak dapat wayang jadi caferer wayang pun jadilahhhhhhhh asalkan tak kempuanan nak duduk dekat wayang yang selama ni BERHABIS duit dekat waang setiap rabu sunda turun e@kerve habiskan rm10 tengok wayang siap makan rm3 dekat ikea. begitula senario yang mungkin bakal akan berlaku. ada yang duduk rumah meloangok habiskan duit parenzzzzz.kata kaya kan? ikut suka kau la. dan jangan di lupainn pelatun pelatun PLKN yang amat berTUAHHH sekali terpilih untuk mempertahankan tanah air.sayonara. jaga diri jangan sampai mati -.- erghhhh apa aku saiko merepek ni setanzzzzzz..



Lepas ni konfom sure ramai yang ter'lupa' member termasuk la diri aku. konon nak berdikari hak tuih mungkin boleh mungkin tak. -.- lepas ni tiada semua hari sabtu bangun pagi [untuk tiga bulan pertama sebelum ambik result] untuk pergi koko tiada perhimpunan rasmi setiap isnin nyanyi lagu sekolah sampai tertidur tidur sambil berdiri meuheuehueh sampai lenguh jenuh kaki dan tangan berdiri dan angkat untuk baca ikrar yang panjangnya 10 minit ayohhh ,emsti rindu nak tengok si cikgu cikgi jugak turut bergosip masa encik G bagi ucapan dan rindu murid murid yang dipersalahkan kerana bising -.- hemoh hemoh.rindu jugak sepot check tiba tiba potong rambut sini sana hahah .haih teringin nak kembali semula ke sekolah.bak kata bata,"ayuh kembali ke sekolah ayuh!" but let bygones be bygone kan?? :'))) Rindu semua nak soksek soksek dalam kelas ,katai katai cikgu kat depan kelas [maafkan kami cikgu huehehue] dan sebagainya. rindu. tak dapat diungkap.Buat cikgu cikgi tingkatan 4,tingkatan 5, puan shikah puan RAW puan mazni puan Dina Miss On dan semua cikgu yang kenalkan diri ni, mintak maaf mintak halal segala ilmu semua :') Allah's Bless.amin ya rabbal alamin.! permisi.
p/s:: dia nak balas balik ke? aku terima seadanya. aku tak sempurna.hope dia tak berubah.

2 comments:

Asyraf Abdul Rahim @ Acap Abdul Rahim said...

Aku suka perenggan yang terakhir, rasa nak patah balik masa je. :'(

GoldChocolate said...

ak pasti rindu kau chken pox, bubur cacar! ><

There was an error in this gadget