Sunday, November 28, 2010

tak hadap tak lahap [?]

kenapakaubaca.[?]
"watdehelling aku suka menangguh la marcapada ini"-H.A

after we haven't see for a while
and yesterday is the day.
you have been dissapeared
for a many years.
i'm always counting
for the day.
for my happiest day ever.
counting that my hope
is fullfilled.- H.A

-pedulisetanzzkan-


nyettttt aku nak tengok Narniaa cepat la Sijil Pergi Menyundal habis. nak menyundal ni -.- *menyundal =outing/tangkap gambar/makan makan/berpeleseran/habiskan duit dengan gengkawan DSB. macam macam nak tengok ,nak tengok 2 Alam rapunzel narnia semua blabalbalbaab nakk :((( SPM membataskan perlakuan/waktu OH boleh jadi gila.[yeke??]. [bukan untuk mengondem] tapi hakikat.kalau nak pergi mana je,mesti pikir dua kali "eh boleh ke tak ni nak kluar?" "aku dah setadi itu ini ke belum?" - mula lah pemikiran bukan bukan masuk kepala otak yang tak betul ni.dah la tak betul,sasau pulak tu. heh -.- takpe itu untuk sekali seumur hidup.sekali seumur hidup ke bang? kalau failed BM? banyak kau puya sekali.have to repeat untuo lulus haiyak..

"SPM retake??? kedah spoilled?soalan bocor??" zzzzzzz
aku sumpah kau masuk dalam batu - batu belah batu betangkup

kalau ini berlaku aku akan mogok dengan seberapa lemahnya haha.nak tak nak terpaksa buat kot kalau tak redha je aa. harap takde dan pergi mat* semua tu aku takmauu pegang pen lagi penat deii pegang tulis,kerah otak pikir karangan pikir KBKK 'pada pandangan anda' penatzzzz nak fikir semua tu balik dan yang paling jerih adalah nak keluarkan buku BM atau yang sebagainya balik untuk revisi kali kedua.heh .memang tak laa gamaknya. aku dah bagi anak orang sebelah makan -.- what a pity joke. "kementrian,baik fikir elok elok sebelum nak retake/repeat/ulang/ambil semula kertass yang kononnya bocor tu[??!!] marah ni" aku tak rasa tu bocor,itu semua spotted je kot. kalau bocor,bukan kitaorang yang perlu dipersalahkan,salahkan penggubal la.muhahaha.mana la tau dia yang bukak rasia. bukan kami kita.

dont want to write long long. i want rehat today becoz tomoro [sunday (eskemmekdi) ] wanna go east-peninsular. bye.

p/s :: jangan nak stoker sangat.tau la blog dia dah private balik..zzz



layannnnz gila kalau sengsorangzzzz :)






it's hard to forgive someone that care about you??haa?








:)

2 comments:

azhad azhar said...

best ke? tak pernah rasa doh haha

Anonymous said...

ngeh ngeh~ saya stoker terhebat! muahaha. :P

p/s: dah tak private la si comel. ^^,

There was an error in this gadget