Sunday, November 21, 2010

prepare the pillow while answering the sheets

kenapakaubaca.[?]
" OHH sediakan bantal sebelum hujan semasa jawab SPM kelak"-H.A


Hari hari naik lori ,
SPM lagi dua hari.

Pergi sekolah naik lori ,
bila SPM nak habis ni? -___-

faster faster i can't stand to face this shit .kot ??!!

darjah satu darjah enam ,
habis la kita jahanam nanti. [pantun ke?? -.-']

SPM edisi raya haji.

Daging lembu masak kari,
Bilanya SPM ni?

SPM edisi salivary amylase

Pergi sekolahsax aku tido ,
SPM lagi berapa hari dooohh?

SPM edisi hipokrit

Weh SPM ni aku nak berubah ,
tak boleh belaaa la siollll -_-'

SPM edisi aktif-ian

Lusa SPM kan?kau kat mana?
wayangmekdikaroekeps3balbalaabablalabla teeheee facebook!!![ter-miss pulak]

SPM edisi insaf ,

Esok SPM Hari ni do the solat taubat [?]

SPM edisi Syoksendiri

SPM bukan Lusa ke?
kenapa kau ada kat sini lagi?
watdenarakaaa. i should hold the sejarah book now. wait.just hold ok . dont read. sejarah buku seperti seakan ubat tido ubat gegat senang untuk tidor.

SPMSPMSPM selamat pagi malaysia ,selamat pagi murid, sijil paling mudah , sijil pergi mat* , sijil pi mamp*s wat deneraka apa dikata kembali ke kita.aku kata Sijil Paling Mudah harap harap SPM mudah amin lagi lagi bio-l dan kemis dan fizik dan admet demmmit. ! oh apa merepek?


SPMkePMRkeUPSR ke semua sama bila dah ada depan paper kita semua wajib jawab sunat tidor makruh taram so sama sama kita hadapinya.jangan nak poyooo sangat cuak mencuak ni semuanya sama je. yeke? entah den pun tak tau. dah den nak mandi den nak baca sejarah supaya senang tidor HRGEHRGEHEGRHGEHRGRH [gelak setan]


i miss my kasut my tie my baju hijau my seluar hijau my beg my my my my my my my my zzzzzzzzzz bukan selasa ni kena pakai ke semua ni? sux kenapa tak bagi pakai bebas bila masuk kamar dewan kelas SPM nanti haiyak. .

oh bio oil power.hilang la sikit .sikit je. miss my dota miss my age of empire . esok jom mekdi.sumpah mengidam. mekdi sambil setadi.dah berbuih dengar. HAHA poyo.dah la nak chow . heh



apa ingat aku tak comel ke? aku yang tengah tu la.hihih tipu .aku yang kanan tu.lagi comel dari yang tengah/bluekk

No comments:

There was an error in this gadget