Friday, February 4, 2011

bak kata pepatah, "kerana dirimu begitu berharga" -.-

kenapakaubaca.[?]
"eeeeeeee tak suka minggu ni "-H.A

*no picca sebab internet lembap macam kongkang -.-

PFffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffFTT diam tak diam walaupun kadang kadang bising, dah cecah bulan dua uuiyooooooo  cepatnya masa berlalu. tanda nak kiama* ke ni ? GURHHH. kalau duduk dalam kandang kroks masa lama gila nak tunggu seminit pun macam sehari . ok hiperbola yang melampau , tanpa selingan paradoks. okay enoying mula mula ingat wah , Cina New Year [CNY] ni ingat tak ramai, ingat diorang macam hari raya kita, pakai baju cantik cantik , kutip angpau atau gaul yeesang atau atau atau  pergi lawat sedarajiranbalablalaa etc etc -.- ni tidak pagi pagi raya CNY ,diorg dah datang mall bershopping. apakah? eh ni tak rasis cuma nak mempersoali kenapa macam tu? malas cerita pasal sales , kedai , castemer itu semua cerita klise.tipikal malaysian ; orang boleh mimpi sampai ke mati kalau dengar ulangan cerita sama macam astro macam macam ada -.- tapi sumpah agak letih. letih untuk itu dan letih untuk ini. geram je bila dengar ada orang tu mc. haishhhhsshhsshhsh &%&*^*&^&*%^$%^$% [marah ni]

"rasanya macam ingin kembali 'pulang' ?" -- tak pernah serik ke? kalau terjatuh cinta jangan la jatuh dalam harapan lagi. harapan yang tak mungkin terhasrat, tak mungkin termakbul tak mungkin berpaling balbalala [itu bukan lagu ke?] eh harapan kan . ''kalau engkorang reti hayati, reti selami harapan tu dan korang mesti takkan terjatuh, "  masa dulu sebab tu la aku terkecundang terjatuh dalam harapan sebab  aku tak selami dan hayati harapan' tu betul betul. enoying kan?      **harapan: cinta
arhhhhh, 'lantak hang la'. entah. mungkin sekarang ni masa je menentu kan? siapa tahu?

**
stop storying stroying pasal cinta harapan watever kejadaharam semua tu. kita story-ing pasal TAJUK BESAR :: "eh mesti korang rindukan aku kan?"
sebabsebab rindu :: rindu sebab aku dah lama tak tulis belog, rindu sebab engkorang dah lama tak puji aku comel hensem manis sweet lelaki yang baik budi pekerti balablabal so on kan? terharunyaaaaa :') terima kasih walaupun tak ikhlas HAHAH -.-
oh macam ni la kalau dah lama tak jumpa teknologi, eh bukan dah lama, sepatutnya hari hari jumpa cuma detik jam waktu masa kini menjelesi aku so aku tiada masa nak pegang sentuh sebarang teknolgi sehinggala benar benar lapang. EH APA MEROYAN SETANZZZZ HUHEUHEURHEUHRRRH korang baca memang korang membazir waktu , oh kita ringkasikan apa aku nak cerita secara deduktif balablabla -.- ::

- benci layan kastemer kekwatzz walaupun dalam perjanjian surat kerja suruh jangan buat perangai.

-takut  jaga kesher sebab takut duit jadi pendek [short] tak pasal pasal kena bayar balik

-trauma untuk jawab telefon kat kedai [sebelum ni trauma untuk answer handphone call // malu untuk bercakap] sebab ada hamba Allah cakap aku tak reti nak berbudi bahasa. tolong la -.- ingat kau dah perfek arh?

-dilanda konflik persahabatan tapi dah okay balik.

- rasa cemburu tahap karmatik masih ada dan tengah carik jalan macamana nak reducing kan nya. teruk betul tahap ke-irihati-an aku . cis.

- dapat merasa teknologi baru - syukur Alhamdulillah. :')

-terasa macam hilang kawan baik tapi tak tau lagi. hurmmmm

-green hornet yang sangat meletop. sedap la kot cerita dia.thankgengkawanzz rabu :D

- dapat sekeping kertas yang bernilai, kalau basah terus tak bernilai. tapi sayang, masuk hari isnin sepatutnya khamis dah dapat tapi malang kahmis CNY terpaksa tunggu isnin depan baru bolehh jadi orang kaya sehari. *lepas ni nak syorkan bank bukak setiap hari macam mekdi kepsi semuaa -.- sakit je hati

 
-tadi banyak kedai tutup ,kedai kroks jadi mangsa pelanggan yang tak dapat masuk kedai kedai yang tutup tu -.-

- dah rindu tahap gaban kat gengkawan. lama tak jumpa. kalau ajak jumpa bukan datang sebab kerja. haiahhhhhh. kerja = beban = duit = hilang kawan?


-tunggu result SPM. arghhhh takutnyewwwwwww [gedik ala rempitzz]
eh kthnkbyenites.

No comments:

There was an error in this gadget