Tuesday, February 8, 2011

karma vs RAW

kenapakaubaca.[?]
"wuuuuuuuuuuuttt gaji dah terpesong kaw kaw"-H.A

argh tak boleh jadi penulis blog tegar lagi kalau nak jadi tegar pun mesti masa tak cukup, penat , nak outing itu ini  dan alasan paling klise ; MALAS -.- dan sebagainya arghghhgehheh rimas. dah tak boleh buat macam dulu yang gila saiko enoying tetiap hari nak berblog walaupun cerita yang ditulis ala ala astro ulang 24jam sampai subuh . aku rindu nak menulis aku rindu nak bersoksek soksek benda merepek tapi apakan daya tak ada ruang dan masa tak ada kebod yang 24jam berada depan aku. aku selalu ingat apa yang aku nak tulis dan tiba tiba ada setan mana hasut terus aku lupa nak tulis tu yang blog makin bersawang . stop. -.-
//
yeah dah akhirnya hajat aku tertunai bila dapat gaji pertama. terimas walaupun dalam hati tak puas hati kenapa la bank tutup public holiday habis terpaksa tunggu cek seminggu. cikai lucah dasar porn ciken son. dah dapat beli semuanya tinggal kasut baju erghhhh duit makan tambang bas ?? erghhhh dah tolak itu ini terpaksa aku makan rumput tepi jalan HAAHAHAH ehhhhh , apa guna mak selaku bank terdesak kita? wahaha .eh aku anak yang baik tak main la mintak mintak. pauww je -.- OK ENOYING.EEH stendet la gaji first takkan la nak terus beli mercedes benz ferrari ke apa lotus GT387291 balbalabl anak ayam? gila. low profile la dulu dont be high nose -.- HUHERYTFET ahhrgh masih malu dengan tragedi kastemer matsalleh-jerin bila jeringgeris dihayati. "IS SHE A MAN OR WOMEN" malunyaaaaaaaaaaaaaaaa -_____- ergh tadi lagi saiko, ada orang dressup macam tak cukup kain pakai senteng seluar nampak stokin pakai kasut crocs OMGGGGGG aku gelak besar tadi dengan sekutu kutu staff -.- teruknya tapi nak buat macamana kalau engkorang tengok memang kelakar sampai tak tau nak gelak macamana dah. HAHAHAHAH EH terkufur pulak. KAF KAF

//
 APA itu lesen kereta? apa tu P apa tu L? eee malas la nak jenguk metro tu penat jauh leceh gedik karma sial hakshasahsagdjAHDGFAhjdg EE kalau pakai lesen terbang yang selama ni aku buat tak boleh ke? sumpah malas. eh sebut pasal karman, ingat cikgu kama yang pindah sekolah yang dha berkhidmat 10tahun yang org tepuk tangan masa majlis perpisahan kesianya dan diambik alih oleh cikgu **tutttttttttttt**  "OMG RAW jadi guru pengawaS??????????" arghhhhhhhhhhhhhh ok all pengawas, u can do ur own work. do anything u like. mesti para pengawas dosa bertambah sebab buat dosa kering kutuk kutuk dalam hati seperti generasi ayam aktif 2010 HAIHHH -.- nak wat cane.

tolong la bagi aku list lagu baru terlatest. nak donlod tapi terlupa. kalau ingat bila depan page 4shared mesti otomatis lupa. haih HAHAAH ktnhkbyenites!
 
i dono why this picture give me a nostalgic moment :')

No comments:

There was an error in this gadget