Saturday, February 19, 2011

sebelum dan selepas memang lain

kenapakaubaca.[?]
"orang C*&* memang macam tu. riak!"-H.A


HEURHEURHERU oh sekarang baru terasa kufur terasa ter-asing terasa nah kau 'baru kau tahu hidup tiada kawan' baik yang sentiasa berdamping hot gossisipi kat dalam kelas // dewan terbuka // tapak perhimpunan sekarang hidup bergelumang dengan kas** , bau kaki yang kurang menyenangkan -.- , layan orang banyak cekadak kememeh gila -_-' arghh tapi itulah kehidupan, realiti yang mesti kita aku tempuh MHEUHEUH oh cakap pasal sambung study ? errrr *service currently not ebelebel** nyeh dan konklusi segala ceritanya aku nak sekolah balik . [ oh yang ni sumpah gedik sampai tahap nak kena penampo jepun sebab dulu bila sekolah nak kerja dan vice versa soo kufur] dan aku nak balik tiru tiru buku orang lain pagi pagi pukul 6 dekat kantin sekolah bila pura pura terlupa nak siapkan kerja math karangan bi watever segalajadah :/ , aku rindu bangun pagi nak mandi walaupun sejuk dengan niat nak jumpa kawan belajar kat sekolah berbincang pasal pelajaran artis isu semasa lagu lagu baru, aku rindu nak beli nasi ayam merah rm2.50 kat kantin dan beli air dengan pakcik lidah terjelir walaupun sekrang katering kantin dah bertukar tangan apa tah nama baru katering dia. lagi mahal adalah. -.- // aku rindu nak main main bising bising dalam kelas seperti bak kobis VS ayam , rindu masa sivik boleh tidor rindu masa BI boleh ' oh u can do ur own work' selepas setengah jam belajar -.- rindu masa EST so MGB [Makan Gaji Buta] lagi lagi form 4 , rindu bergosip dengan cikgu cikgi jugak rindu nak naik turun tangga masuk kelas fizik jauh gila kat puncak , rindu buat experimen segalanya walaupun ada yang tak jadi dan curi pinjam jawapan musuh  , // rindu nak gelak sama sama pusing pusing satu kelas terjah itu dan kacau kacau , rindu nak melaram bila ada koko day bila hari sukan , rentas desa BLBALALABLAB hari raya rindu buat drama kelas kalah sebab terlalu kufur hanya sekadar no 2, rindu masuk short film festival dan masih jugak no 2 sampai kamera hilang oh sedih [bukan salah aku] rindu bila time PJ tukar baju main aktiviti klise bola tampar keranjang semua rindu hari guru semua jadi munafik asi pura pura mintak maaf sehari lepas tu buat balik dan paling rindu masa SPM mula membuka tirai hari pertama dan masa tu jugak bilang berapa lagi hari nak habis. makan mekdi masa addmath SPM pergi melepaK mekdi semingu sebelum SPM kononnya revisyen .haihhhh bila cerita balik sumpah sedih. sekolah = zaman kegemilangan kita [?]  dewasa = zaman kebuncitan -.- zaman kepokaian lagi lagi selepas berumah tangga HAHA. oh miss that moment so muchhhhhhhhhhh, freakin' much :/ banyak sangat sampai terlupa walaupun ingat tapi malas nak tulis. eh malas nak tulis panjang nanti air mata merembes jatuh standard MUEHEHEHA.
//
bila hati dah retak,
akan retak selamanya
usah di'salotape'kan balik
biar ia sembuh sendiri
dan kau HARUS berlalu pergi.

indah kalau hidup relax
tidak dimarahi
tidak salah erti
namun manusia lupa
bila ada kuasa.
haih entahlaah. dia ingat aku ni tunggul ke apa? wakluuu la kalau dah melampau lampau.

 masa kat kepsi. majlis hari raya kononnya
 raya kat rumah aqil. agak best agak layanz
 result PMR. menakutkan
 raya lagi! 2009 tak salah

 oh :')
 drama kompetisyen. kalah sekadar no 2 sebab takde lagu HAHA
 ACAP'S PARTY
 pemergian pengkalan chepa :)
 konvoi berkaki raya 2009 ke 2008 tah :)                                                             
eh bye.ah nak botak rambut buruk gila jatuh saham dah. makin banyak jerawat tumbuh bila guna salah produk. cilako benci dah la buruk makin buruk muka aku nanti -_-' 

No comments:

There was an error in this gadget