Sunday, November 27, 2011

gilaparanoia

kenapakaubaca.[?]
"barulah kebah dan boleh buat rutin "-H.A


rasanya elok jugak blog ni kita buat ikan pekasam. lama sangat tak geli geli dengan dia. eh kau lucah eh pikir geli geli tu apa -.-




rasa paranoia bila dah telan lebih 5 ketul panadol ; rasa macam eh aku ni kuat hisap dadah .panadol tu dadah kalau engkorang nak tau.botak kepala kalau ambik banyak banyak. tapi maggi lagi menang la ; walaupun secara kasarnya budak budak kolej suka makan meggi malam malam. alasan diorang ; mudah murah cepat kenyang (untuk seketika) -jangan tak tau , panadol pun diorang suka ambik samalah dengan ubat batuk,pilkudaetectcetcetcetcttc eh aku bukan doktor.tak ambik medik pun.tolong la jangan soal bukan bukan -.-'
// selalu demam mak aku yang jaga kini tiada lagi; macam berada sekadar di pinggiran , dipinggir rasa meminggir atas katil sorang sorang layan movie - rutin ? demam dah macam nak mati  pun nak rutin lagi. i hate asrama i hate kolej semua yang lebih 1/2 marhalah i hate you #agak agak dah lebih #34242 aku ulang benda yang sama.aku tak suka duduk hostel ke asrama ke apa lagi anak haram semua aku tak suka. T.T benda tu annoying. tak bebas tak freedom aku suka bebas - boleh buat suka hati je - ada rules and regulation semua balbalabla aku tak suka dikongkong- bukang longkong .aku nak rumah sendiri kalau terpaksa - eh nampak ek ada ayat TER tu - ada sejibik macam rumah sekarang - mariah carey pun tak demanding lupa daratan macam ni ; tapi itulah hakikat itulah kenyataan . orang kata (asyik orang kata ; kalau tak orang takkan la binatang kot -.-)  "what goes around comes around" -
pffttt fakkafkafkkkafkakfkakfkakfka bila semester ni nak berakhir? sigh.


#sekarang gilakan alexandra stan mrsaxobeat lepas ni gilakan siapa pulak? haih manusia tak pernah nak melekat dengan yang satu.
pernah tak kau alami dulu , dulu masa zaman darjah darjah pernah tak korang akurtaatsetia - atau lagi keji tulis dekat dalam buku diari biodata diri yang pass pass - kawan suruh isi -konon nak buat kenangan -ada tak pernah nampak "lagu kesukaan makanan kesukaan tempat lahir tarikh mati etctcetetettctete" ada kan? pernah notice tak lagu kegemaran korang zaman darjah darjah? HAHA. yang pelik lagi takjub - lagu tu akan sentiasa berubah dari tahun ke tahun. eh jangan tak tahu benda pass pass biodata diri ni popular kot dulu sampai aku yang suci ni pun turut terjebak -.- akhirnya - macam cerita filem, hero mati akhir - dan buku aku pun hilang.- eh zaman sekarang ada lagi ke? oh lupa. zaman sekarang tulis atas ipad. mana ada buku dah . -.-' sampai la sekarang , semua tu berubah. eh aku ni bodoh jugak cakap benda tu tapi tak bodoh sangat sebab sampai sekarang aku stik kekal tetap kat lagu yang aku minat - evanescene my immortal. itu lagu sumpah meleleh ; dengan the only one yellow card. memang tak dapat resist. kau ada? -.-


//




aku rasa tak pernah nak rasa bila hidup dikelilingi orang yang suka pinjam atau bahasa mudah kaki pinjam.apa yang kaki pinjam ni nak sebenarnya? banyak aku jumpa kaki pinjam yang terlebih mampu dari aku - aku yang tak mampu ni pun dijadikan kambing hitam si peminjam. macam biasa , cliche cliche si melayu " weh pinjam , nanti aku pulang balik atau aku bayar balik" youu see, the day after tomorrow batang hidung lesap atau dengan muka tak malu nya nak jadi pelakon tambahan dekat luar set ; padahal hari hari nampak dengan si beri pinjam tapi pura pura buta agaknya. watdeneraka semua ni? - sumpah aku tak lokek nak bagi orang pinjam tapi kalau muka sama hari hari memang cinta muka bulu lah kan -.- // lagi lagi dia kawan baik. OMG macamana nak face it walaupun dalam hati membara macam lagu awie tu -.-' kamon la. sedar sedar la sikit atau diorang tak pernah tahu untuk sedar kot atau lagi senang cakap diorang memang tak malu. kalau kira hutang hutang aku balik (bukan nak ngungkit nok) adalah lebih rm100+ aku bagi orang pinjam - bila campur semua orang lah HAHA. eh lepas beli topap apa. muak jelik jengkel hari hari nak bagi orang pinjam.- kalau macam cik kiah dengan cik senah boleh la. "kiahhh , pinjam garam sat. anak aku ni malas nak pergi kedai haa. "  "oi senah , ambik ni sambut dari atas" kedegang garam jatuh . - orang dulu dulu memang suka pinjam. tapi diorang pinjam sumpah macam :')) gila teruja tersentuh sebab pinjam guna sistem barter ; kau pinjam ni aku pinjam tu so adil la 0-0. sekarang? pinjam pinjam pinjam jadi harta sendiri. eh aku terasa la.memang aku tengah cakap pasal aku pun.zzzzz o.O jangan jadi macam ni sudah. "weh pinjam pahala kau weh?" akhirat nanti aku bayar balik .-.- pffftttt. ni bukan orang.ni keji.


dah la.makin bosan dengan rutin. benda sama . hari hari pulak tu. nasib ada cuti Awal Muharram.kbye- blah dan mati

homesick u think?

No comments:

There was an error in this gadget