Tuesday, November 8, 2011

jerin's travel :D

kenapakaubaca.[?]
"journey to the south"-H.A


*kalau nak tengok gambar suruh alia yasmin uplodddzzzz cepatttttttttttt*
opsss terbuat drama swasta pagi tadi janji janji dengan orang bangun pukul 8.30pagi hrmm hrmm hrmmm tapi dah takdir nak wat cane en? dah takdir aku siap siap set alarm dekat phone dan tengok pagi berikutnya yakni harini beteri henpon dah kong tahap gaban zzzzzzzz ( cliche cliche ) alih alih terbangun pukul 10 dan pura pura teringat "oh damnnn" aku ada morning meeting hari ni dekat sekolah , dekat mekdi segala -.-.


# justin bibir kalau dapat anak dengan perempuan tu entah hapa nama tah mesti terus down populariti.elok la tu.meh kita ganti dengan jerin bibir. lagi glemer nyah.   //


dan maklum la manusia mudah lupa KITA mudah lupa MUHRUHRUE bila on henpon perghh berlambak notipikesen maxis bagi , cukup la oih maxis takyah nak perli perli sangat la kan. -.-' reaksi pertama : rasa bersalah.gila gila bersalah sebab janji macam kelly eng , reaksi kedua : oh aku lambat ke? tidor balik la - sebab alang alang dah lambat , biar lambat terus dan reaksi ke tiga : ambik broadband ,connect dan mesej tanya "weh korang kat mana ?" -tanpa serba salah dan muka tembok .-__-


//
lepas beban lepas jenuh paksa paksa orang teman suruh outing gitu gini , nampaknya orang dasawarsa kini makin kekwat you know makin angkuh dengan mereject segala pelawaan aku untuk keluar. - lepas ni kau cakap "mana nak ajak mana nak ajak" i will sumbat you dengan petol timun tomato anything yang bulaatt --. huh akhirnya revolusi berjaya dengan mengajak alia tiab tiba diikuti luqman - ahhh seksa aku berjalan dengan budak uitm . uitm itu ini uitm itu ini HAHAHA matrikulasi kalah besar hari ni. puiii la :D HAHAH.  motif keluar :hanya sekadar nak berpinggiran beli salotape je. salotape yang kedai uswah pun ada jual , yang kedai depan satu lagi yang tak sampai seela pun ada jual - ni la kita kan gedik ; pergi beli sampai dekat popular ikano.alasan letttew nak keluar rumah.HAHA akhirnya berjaya. aku beli salotape dengan frame kayu ikea. WUHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ok bye.


#apa ke gehege la nak buat festival seksualiti seksualiti tu amenda? buat tertutup sudehhh.ramai budak budak kecik terjebak lagi kang. bodoh.


# seriously , hidup kena profesenel. orang gelak kalau tak profesenel lagi lagi kalau umur dah dewasa :D


Doakan sama sama :
"Ya Allah semoga perjalan pergi dan pulang kami pada hari esok berjalan lancar dan tiada apa apa gangguan dana malapetaka. Amin :)"


asik asik makan mekdi kat KD,meh makan dekat dataran pahlawan pulok :D

No comments:

There was an error in this gadget