Sunday, September 5, 2010

aku tak perlukan cinta hati kau sebab aku ada hati aku sendiri yang perlu aku jaga. -.-'

kenapakaubaca.[?]

"not again ?aku jatuh cinta atau aku yang terjatuh dekat cinta?"-H.A


Dengar je perkataan cinta hati aku jantung buahpinggang paru paru otak mata hidung aku terus takde nafsu dah [buat masa sekarang] kalau nak bercakap mengenai cinta yang tak pernah muncul dan kunjung tiba macam watdeneraka.-_- entah kenapa aku tak boleh atau anti sangat dengar cinta ni .buhsan kau tau buhsan B O S A N lalala .bukan aku dengki ke apa jelse lagi cemburu dekat orang bercinta ,apatahlagi yang sedang ligat bermadu asmaradana sini sana atau mahu mula berkenal lagi terkenalan denagn cinta sumpah aku tak kisah langsung pada hidup korang wtv. -.- yang aku tau aku meluat sesangat .[aku bukan gay la . dasar gay kau cakap aku gay -_______- ] heh. tapi aku turut tumpang bahgia kat kawan kawan yang sedang bercinta masih bercinta dan akan bercinta tahniah.tahniah sebab dapat timba pengalaman baharu bebeh dan pengalaman bersakit-sakitan apabila putus huwawawa aku tak doakan la weh.itu kan dah termaktub dalam qada' dan qadar kan kan ? ajalmautmatijodoh semua ditangan-Nya. OH sambung balik cinta buat aku perit keluhkesah tak bebas dan sebagainya walaupun pada dasar hati aku yang dalam ni aku nak sangatt kot [rasa macamana kalau betul betul jatuh cinta] tapi aku tetap taknak lagi poyo berkoya benar aku terus tolak cinta tu sampai jatuh terduduk kau cinta.padan muka. DAH penat berpuluh kali eh tertipu pulak heheheee.baru 5 kali aku cuba kot tapi semua ditepis ibarat aku melukut ditepi gantang -.- so aku biarkan aku mengalir bersama angin ..ADA jugak orang suka aku siap boleh kapel sehari lagi then aku yang putuskan ruginya. dan datang pulak lepas tu yang ada jugak perempuan lepaskan perasaan dekat aku dan aku naik kaduk enggan dengar lalu hilang lagi 'cinta' aku :(.nak buat macamana aku egoiss ,hati aku tak terbukak lagi .dah 3 orang aku tepis. BUKAN niat nak balas dendam dekat perempuan yang dulu tepis aku punya cinta tapi memang perasaan jiwang dalam diri aku belum terbukak lagi.entah siapa yang dapat bukak balik walaupun sekarang ni ada yang cuba membukaknya.maaf.tak boleh.dah dimangga solek siap berpaswed lagi :'( maaf.sekarang bukan masa yang sesuai lagi untuk aku dicinta bercinta atau mencintai.even maksud cinta pun aku tak rapat tak kenal lagi.itu adalah asing bagi aku.YANG umum tau cinta tu hanya "awak saya suka awak la" "series?" "saya pun suka awak jugak" "awww" "ok kita kapel yer" "ok.official la ni?" thennn after a year or couple of year or even 2 3 4 5 months later. " i hate u" "u break my heart" balbalbabalba "clash ok??!" . then itu adalah ke-zahir-an bagi bercinta dan ia adalah omongan kosong seperti sampah .dan teka la apa jadi lepas tu? mulalah nak ber emo saiko tak bertempat buat dosa lagi kutuk kutuk ex kita dan apa benda aku merepek ni?? -___- annoying. betul doh aku ada dengar kata kata " suka lah kepada insan yang menyukai anda,jangan suka kepada insan yang tak pernah terdetik langsung menyukai anda.kelak ianya akan rugi" [macam ni la maksud dia tapi aku tokok tambah sikit].KALAU betul cinta datang kat aku,aku harap dia penuhi dulu ciri ciri yang aku nak [apa cirinya biarlah rahsia aku dengan hati aku.sampai sekarang ada satu orang yang penuhi cirinya tapi maklumlah belum kesampai-an lagi.mungkin satu hari nanti aku akan jujur dengan dia. NAK bercinta konon.maksud kawan pun kita tak memahami lagi pigidahh. .
konklusinya,aku tak arif lagi pasal cinta.atau semua orang mungkin.orang yang menagku dia betul benar arif dalam bercinta ,orang tu memang tipu hidup kau.better jauhkan diri. bahahahha :DD permisi


Jangan sampai suicide dah la dalam membuat onar :')

3 comments:

ezral Sya said...

terima kasih ini paling best ah sebab dia dua dalam satu cili yg buat rasa pedas dan tomato yg buat rasa sedap :') <3

Asyraf Abdul Rahim said...

aku tak paham apa yang orang atas ni cuba sampaikan?

eh babap (bab-bab) cinta ni aku rasa kita tak perlukan pun buat masa sekarang. macam ayat drama biasa "jangan dipaksa ia datang, biar ia datang dengan sendiri".

tak macam bodoh pulak, dia ingat ni zaman dulu-dulu ke kahwin mak bapak yang tentukan. ah aku tak tahu nak cakap apa pun. main berbual je.

tapi yang penting, aku nak cari cinta aku bila aku dah masuk degree nanti.

misz3ous jay(me!) said...

suka gila title nya. menarik betul. & seriously, kita menghadapi masalah yang sama iaitu ; annoyed with people who is crazy in 'LOVE'

There was an error in this gadget