Friday, September 24, 2010

the trial is reallyy sax like makan sambal berlacan -.-



kenapakaubaca.[?] "better one than nothing.kalau tak luahkan pun,tengok muka kau je dah buat rindu aku terlepas :)"-H.A

OMG OMG trial susahnya.bak kata esahtakkesah,bunyi trial tu macam bunyi raya.cuba sebut berulang ulang ada tak,sama tak macam bunyi raya?kalau tak suma tu engko buat buat la bagi sama .nak kelukan lidah ke gulung lidah ke janji aku tau bunyi trial sama dengan bunyi raya. -.- OH sumpah dua hari trial ni [baru dua hari,ada la 2 minggu] dah lenguh kejang ibarat hilang tangan ni tulis tak tentu pasal karangan essay wtf -____- kalau pendek takpe ni ,sampai ke 500 lebih patah kata,sampai 800 lebih non stop 6jam menulis memang gila.paper dia gila.kementrian,better kau ubah kertas BM SPM kelak kang aki naik hangin kang hihihih. :)
"dah agak dah..soalan karangan mesti klisey .tak 1Malaysia perpaduan,tak perpaduan ,pasal keluarga kliss" perasaan /perasan tak segala soalan soalan sekarang yang ada tertera dekat paper exam semua perli kita.kita? kita=kau -.- semua berkenaan berkaitan pasal laman so-siall lucah kau. semua tentang blogspot la,pasal facebok la.pasal ketagihan internet la itu ini la,sedanghakikatnya itu je ke tajuk yang ada dasawarsa kini? contohnya "berikan cara cara untuk menggalakan orang ramai gunakan blog" kejadah apa nak galakan. CARA dia pun aku main tibai soo klisee bencik -.- "facebook arakian kini menganggugugat remaja.benar atau tidak?" gedik punya statement .tak suka tauuu -.- TERCAKAP pasal bm,aku tergelak gelak nak bina ayat lagi lagi nak bina ayat pasal 'ipar-duai' dan 'susup-sasap' kejadah semua ni? aku buat. "wah,ramianya ipar-duai kamu!" haha takdelah.ni tipu fiksyen semata mata . lepas dah tergoooogle pasal susup sasap tu apa,[ sebelum ni asi,jahil degil malas nak bukak dewan bahasa,kan dah tak mengerti susup sasap tu apa hehh] baru la menyesal,barulah ibarat sudah jatuh ditimpa tangga --, barulah tau susup sasap tu orang/binatang yang lari laju laju.bukan nya kereta jerin oi -.- kupur kupur. "mana soklan bocor ni?taknak bagi tau ke?kedekut laahaihh -.-' " Oh lepas habisnya paper bi paper 1 and 2 tadi,hati aku sumpah legaaa gila ibarat aku dah merdeka sebanyak 50% walhal 5% tak sampai lagi.sebab aku memang bencitaksukamenyampah dengan bi .entah tak tau kenapa .ini tak bermakna aku benci cikgu dia hihihihi..oh nasib la.[nasib je] boleh buat tadi.lega oh. "asal rasa jerin macam lain je ouh?" --> tetttt 'memang dah lain pun sekarang.lagi jahat,tak kenal kawan balbalalbaa dan sekutu kutunya. "puih cinta.i hetyu! tapi bila dengar lagu bila cinta-gio, i love you" awwww :) sarcastic ok nak merepek panjang tapi jari jemari i dah lenguhh yu haha permisi "menulis panjang panjang membuatkan jari aku dah macam ada ketumbuhan dah kat jari tengah ni,bala pegang pen 6jam nonstop -.-"

2 comments:

Asyraf Abdul Rahim said...

Pernah tak ada orang cakap dekat kau yang trial ni lagi susah daripada SPM yang sebenarnya?

hadzrinaqmal said...

hahaha PERNAH PERNAH KENAPA???
WAHH TERUJA NI SEBAB ORANG LAMA NAK BAGI NASIHAT KAT ORANG BARU HUEHEUHEUHEUE

There was an error in this gadget