Saturday, September 25, 2010

SE-MARAH raya ni!






kenapakaubaca.[?]
"ayam punyaa raya program,nasib baik subang menyelamatkan !"-H.A

tidor 2jam je sebab demam tak elok lagi.lepas 2 jam siap siap bangun terkapai kapai masih nagntuk lagi terpaksa jadi orang gila pakai baju melayu pagi sabtu siap bersamping bersongkok datang sekolahh enoyinggggggggggg -__- dah la tak cukup tidor,lapar pulak tu tak sempat sarapan sebab bangun lambat,datang sekolah pun tepat 7.30.aww macam VIP pulak semua tengok . terima kasih terima kasih.undilah saya nanti bebeh :D haha
"harapan yang melampau lampau sampai buat hati jadi kecewa.kenapa kau buat aku macam ni eh?" marilah bersoksek soksek bersama pak jerin kejap tentang ke khilafan kekufuran kegatalan kenikmatan ke ke ke ke -an dan sebagainya -.- ::
  • ada ke patut pelajar pelajar smks10 degil nak mampuss lagi lagi yang perserta pertukaran jepun cina wateva ,degil gila.ustazah penat panggil berbuih buih mulut dia panggil perserta ni tapi sorang pun tak bangun.memang dangkalzzzz kesian ustazah.tapi ambik kau bila cikgu kama suruh,tau pulak nak bangun.DASAR gay -_- muehehe jangan marah ok.
  • Belum apa apa lagi,belum sampai pukul 8.30 pagi la dah berpeluh peluh sebab kena duduk perhimpunan macam orang saiko dan batakxxxxsss anak ayam -.- lucah main samping jadikan tudung la,main main henpon la,bukak buku nak setadi jah sekali? trial macamana? speaker dah la kuat sebagak bagak alam tersentil kat depan aku.
  • Lepas tu mulalah drama swasta yang paling cikai agak agak cap ayam pun lagi mahal kot -.-'" ok hari ni kita akan jadi "jepun celup" oleh sebab ada raptai pertukaran budaya yang kita ni terang terang tak dipilih atau terpilih sebab apa yang tidak diketahui -.- sedih tau.nak jugak.
  • Drama lagi sedih kini lagi la bertambah sedih -.-',semua diminta pura pura bangun kena paksa pilih kumpulan then pergi duduk depan sekolah sampai berpeluh peluh panas pulak tu.hampanya datang.barulah menyesal untuk tak kata " kan best kalau aku tak datang hari ni ?"
  • Dah la kena dikerahpaksa untuk pura pura jadi helper,dalam hati ingatkan adalah event raya macam lagu hari raya ke,jangan lupa lirik raya ke.tarian ke or any types of games ke apa zzzzz lucah la saiko.kalau macam ni la gamaknya,tahun depan takpayah datang la.dei tahun depan kau ada ke? hisshh~~ geramm geram sampai nak makan garam
  • UNTUK lagi menambahsedihkan cerita,lepas je dapat task untuk kumpulan 7,iaitu nature walk,ingatkan acara tu adalah tapi hakikatnya -kusangka panas hingga ke petang ,rupanya hujan ditengahri sedihnyaaa :'( ,tak de pun.last last duduk melangokk macam orang bodoh dekat bustop sekolah depan tu membuang masa tidor masa study trial masamasa kelak sedihnya.
  • Eh,ada orang tu sombong kan? -.-
  • terjumpa pulak orang yang saiko saiko aku dekat fbchat.awww "sekali imbas cantik jugak la" sayangnya kau dah berpunya ihihiihhhi joke joke bebeh :D
  • argh lepas dah buhsan sampai tersangap sangap,nasib la koir mengelokkan keadaan oh.kalau tak -.-,memang dah aku cabutkan sekolah tu hueheu..
  • maaf la luahan hati diatas bukan bermakna untuk mennyindir sesiapa itu hanyalah kenyataan yang tak dapat disangkal lagi kan? kalau nak rangcang tu,rancang la betul betul.ingat,"pelanggan selalu benar!"
  • Dah buhsan tahap karma lalu belah .sayonara semarakrayaaa yang tepahapa -.- pergi pulak beraya dekat rumah atikah,aniq dan my teacher,puan RAW! awesomee bebeh.kalai ni,tahun ni raya memang bermaknaa kan? selalu best? walaupun ada je perasaan denki jeles benci menari nari depan mata aku ni.haih
  • Then dapat kereta,apalagi sumbat la semua pergi beraya secara haram [takde lesen] ke subang.awww terimasih kepada pengopenhouse.! best best mana mana rumah yang aku tak makan tu,maaf la.memang dah terkenyang sampai tak ingat dunia..! hihihihih
  • "kalau masih ada ruang,izinkan aku berada dalam hati kau eh?" tak paksa punn chill :D
  • ok sudah puas menderita,nak ucap thanxxx je kat sapa sapa yang dah menceriakn hidup aku.lagi lagi geng kancil yang tetap setia bersama kemana juaa walaupun secara haram! hihihihihhi.. ok permisi!

No comments:

There was an error in this gadget