Tuesday, September 21, 2010

bila percubaan ,cuba untuk berubah


kenapakaubaca.[?] "aku tak suka dia...[jujur ni] "-H.A

Arghh so kliseee bila sebut je pasal trial SPM mula lah toleh kiri kanan lepas tu mencarut tak ingat dunia sebab benci exam -.-' tapi exam bestt takpayah belajar dalam kelas huehuheh :DD Apa yang akan berlaku bebeh trial nanti? dah la buat trial masa raya.mood raya boleh kebah lagi dah nak sentuh pen pensil bulat bulat jawapan cis.menganggugugat je la -.-' apa kesah openhouse tetap openhouse raya tetap raya dan trial tetap trial .semoga berjaya hadzrinaqmal.! amin ! :D
***** sebise[service] karenly not ebelebell sepanjang minggu trial.. have a nice day bloggers dan sentiasa dirahmati-Nya :)) permisi.

2 comments:

Anonymous said...

In theory I' d like to write like this too - taking time and real effort to make a good article... but what can I say... I procrastinate alot and never seem to get something done.

Asyraf Abdul Rahim said...

GUDLUCK! :)

There was an error in this gadget