Wednesday, April 6, 2011

eh apa ni ? HB ke ? apa tu eh malu la eh bye

kenapakaubaca.[?]
"my wish is to get what i wished before."-H.A


-thank pada siapa yang wish birthday kat FB, nanti patik reply kalau semua dah membalas HAHAAH ~!


nah akibat impliaksi sms short form shot form sekarang ; kalau dulu aku = aq = ak = akew = aqu BALBALABL BAHASA rempit [ pasar india cina semua kita tibai dalam sms mesej fesbuk maispace balbala semua bahasa indah dah di tukar ke hodoh sekarang nak lagi senang contoh kalau ( kalau je bukan niat pun nak megah megah HAHAAH ) happy birthday tukar dengan HB je. what a simple life . nak menagis aku. sedih sangat tapi gembira pun ada. gembira sebab hidup jadi makin mudah dan sedih sebab budak budak generasi sekarang makin lemah tak tahu mengeja sedihhhhhhhhhh HAHA ke itu trend ? lantak pi depan la nak kata apa janji yang aku tahu hari ni aku punya ________ .
* isi jawapan dengan betul di tempat kosong itu
A. HB
B.hepi besday
C.selamat hari jadi   //  ok klise tak lawak tak sengal tak cambodoh tak?


** neneenenen tengah nyanyi lagu happy besday to me versi kak limah sambil pegang kek sambil pusing pusing tangan .
dan sengaja chat offline tapi muka menepek dekat facebook ( HAH KAU jangan nak tipu kau tak pernah buat sebelum sebelum ni ) aku baru first time buat macam ni nak jugak rasa glemer , rasa popular tak pernah pernah orang serbu wall kita setahun sekali je tau .terharu nye HAHAHAH oh hari ni 6 hari bulan my __________ ( isi tempat kosong dengan jawapan kat atas tadi ) dan esok ada 7 /4 my gajjjjiii euheueh . "jom khamis menyundal ?" - ni kira dah ajak ok bila korang baca ni.
 esok ( hari ni ) ada budak baru masuk kerja alhamdulillah syukur nikmat habis jugak beban lelah penat full :D kan best macam tu. tak payah fikir banyak banyak sekejap apa aku merepek ni la setanz. oh cuma aku rasa dudk crocs makin banyak dosa sampai tahap gila. -.- ; dosa mengutuk kastemer ; dosa 18sx ; dosa berkawan dengan budak yang dah ada banyak dosa HAHA ; dosa lihat aurat yang aku taknak tengok tapi setanz suruh tengok ; dosa bermunafikun , dosa cakap tak laksanan oh terlalu banyak dosa nak di perlisted kan. so konklusi aku nak hadiah walaupun dah tua ganyut wahaha. kthnkbyenites.
eh bye la. rindu masa 4aktif 2009. ada besday seprise :') .bye



EH kalau korang nak telifon sapa sapa hari ni ( 6/4) just ambik je phone aku. aku ras amaxis membazir betul bagi free call kat aku sebab aku tak guna pun wkaakaka.kthnkbyenites

1 comment:

suehaina said...

abcdefgHAPPY BIRTHDAYz.
amacam bro?

There was an error in this gadget