Saturday, April 30, 2011

royal welding.

kenapakaubaca.[?]
"eh lagi berapa hari berhenti ni ?"-H.A


Tahniah ! untuk taknak mengecewakan kau atau erti kata lain tak nak orang mengechop aku kawan berkira , akhirnya aku terpaksa memenuhi hasrat buuuuushit kau. pui. dah diam kalau bayar bagus , tak bayar pun bagus boleh kau buat lagi dan benda ni jadi repeatition sampai mati # KAH KAH KAH . sarcastic.

seghonok bila jadi kaum kerabat diRaja ni :')
 



kesimpulan akibat pasca-royal wedding.
URHEURU sampaikan Tuanku Mizan dengan permaisuri pun ada kat sana , tuuu yang kecik tu yang tengah tunduk tu mesti best kan sampai 2 bilion pun orang tengok ? bukan nak kata tapi ter-kena kata 'kenapa aku tak tau menahu semua ni ?' - tahu bila ada orang berkaypochi soksek soksek berangan nak jadi kate middlestone eh ? -ke middleton entah biar la apa pun aku nak jugak kawin naik kuda round round istanaa negara tanpa segan silu kena halau dengan pengawal pun aku tak kisah  (?) mesti best ronda KL naik kereta kuda - suruh polis tutup jalan jalan utama KL jalan cansoilen, tun sambathan semua , jalan parlimen nabalbalblalabal jalan Nuri  pergh then terus pergi KLCC - seterusnya naik LRT terus turun LRT kelana jaya - naik shuttle bas ikano - naik metro dan sampai rumah terus tidor dan ah aku tengah bermimpi di siang hari . HAHA :/ haw sad aku punya imaginasiiian //

"dulu pernah konon berangan tau nak kawin atas titanic. kan ? " - itu dulu la.waktu zaman kegemilangan. sekarang zaman kesingle-an so lupakan je ah.  tak harap sangat pun bila semua dah lain sekarang so peace no war yaw.  -

// "eh padini sekarang ada buat sale sampai isnin je up to 70% rugi kalau tak beli kain tebal tebal cantik cantik lagi HUERHEU pergi cepat sementara still ada baju kecik kecik kang dah lama kang tinggal yang kokak kokak besar siz L XL yang bila pakai dah paras pinggang pulok." - tak ke buruk tu? muka dah la buruk. - rambut aku sekarang dah la lagi buruk dari dr rozmey ( takpayah la nak perasan sangat Dr ) HAHAHA.

//

samerisization:: 
bukan kaki wayang tapi malas nak sokong cetak rompak sangat so pergi je menyundal buat dosa dalam wayang jerit terlolong sini sana macam seram tapi sumpah seram (jijik sebenarnya ) ; eh tak seram pun cerita Scream4 tapi dia ada elemenzz kezutan melampau - setakat bunuh guna pisau datang dari belakang cocok cocok dan mati ? itu ke benda yang dibuat berulang kali sampai  5 6 7 orang mati dan cerita pun habis ? agak klise cerita dia tapi terkejut jugak dan si kaki kaki pengkrtikik memang suka tambahkan dosa sampai makan dekat meja annur pun masih nak jadi 'pengarah' dibelaknag balik tabir nak ubah jalan cerita kononnya kalau termakbul ; " eh tak de ke cara mati yang lagi keji , yang muka masuk blender ke tangan kaki masuk blender ke tu lagi best ? " -- " eh takde ke cara mati jari terselit dekat gerigi gergaji mesin tu siap dengan mata terjojol keluar huh ? huh ! takde lagi ngeri ke ?-- "OH DEM kenapa dia tak mati macam kena goreng ayam tu dalam kuali minyak panas tak ke lagi mengbestkan jalan cerita ? o.0 " - ok dah diam. tunggu kau jadi pengarah dulu baru boleh buat cerita macam ni. banyak cekadak pulak orang dah bagi tengok kira ok la tu.

ek eleh THOR ? cerita macam chorincle of narnia + L.O.T.R + Heripoter balablablablaaalalabal + percy jeksen huh cuba kombine nanti kau dapat cerita dia walaupun cerita nii ada mitos lagenda tertulis dalam buku kanak kanak yang aku tak pernah baca so pedulisetanzkan semua tu , "kali ni dah tak batak dengan 3D macam resdient evil dulu , sampai terkezut kezut maklum la pertama kali pegang cermin mata 3D -.-' sedih." . -agak best.

#


Sebenarnya putrajaya ; maksud aku alamanda takdelah best mana lebih best lagi ikano semua ada sama dengan , alamanda nama gah gila bila masuk satu msuic pun takde , penuh orang kerajaan orang cina kat situ aku boleh bilang kalau india tak boleh bilang sebab tak nampak langsung -.-' kalah ikano yang penuh dengan cin*. tapi kalau tempat menyundal *potograpi paparazi * memang superb ! lainkali tak payah jadi artis mee segera bila sampai sini kau dah rasa diva kalah kak mariah karei kau kalah jastin bibir nah posing la orang tak pandang pun NHEYERHYEHYEH bestnya ? pergi lah sendiri . - nak pergi sana kalau naik public transport memang payah sikit la. nyeh jom menyundal lagi ? entah bila la nak keluar sama sama lagi kalau semua bagi alasan - aku kerja , malas , kerja , malas , tak bagi sokongan - camni ah sekarang semua. takpe.dah biasa dah.

uu takdemood dah nak kerja. bila la nak berhenti ni ? isk isk isk
eh kthnkbyenites.

No comments:

There was an error in this gadget