Saturday, April 16, 2011

hei sunda* kau nak kemana?

kkenapakaubaca.[?]
 "cukup la aku kata aku dah letih. bye "-H.A

malas nak bermain cinta buat masa sekarang, makin kecewa. // stop.

sebelum seseorang nak cakap yang bukan bukan kat orang lain , cakap benda tahyul mahyul cakap benda buruk yang diri sendiri buat , baik lupakan niat mulia konon nak perbetulkan diri orang lain tapi diri sendiri lagi masih togel. tohor benar dengan ilmu , konon ada mata untuk lihat benda baik tapi takgeti guna . konon ada mulut nak beri nasihat serkap jarang melolong tak tentu pasal padahal diri masih hanyut masih leka masih alpa dan yang terpenting masih belum sempurna .pffytttt rasa bengang marah menyampah keji gila dengan orang macam ni. macam hebat sangat watdeneraka. -.-' - kita kenal erti hak , hak diri memasing , hak fitrah orang lain , hak dengan adik beradik , hak dengan kawan , hak ibubapa dengan anak , hak diri dengan sahabat dan hak diri dengan tuhan. jadi tolong la wahai wahai sesiapa yang terasa; tolong la jaga hak masing masing supaya kerterbatasan masing masing terjaga dan takde sapa yang terluka. hmmm. ni yang nak emosaiko-sial semua ni. 
"nyeh aku nak tengok sejauh mana kata kata kau akan makan diri kau balik ?" -- HRUHREU kalau ada lah. sumpah menyampah la sial. nak benci aku ? silakan.aku memang stok dibenci je ; tapi cubalah belajar terima hakikat macam aku. HAHA aku ni lemah inggeris , tak reti nak bersosial , mulut kalah laser , poyo rasa bagus lbababalaalablalab macam macam lagi .tapi rasa itu hakikat takdir aku. so aku tak dapek nak nolong melawannyo/. -.- // HUERHER

- and now korang boleh main balik dengan words - "mana nak ajak dah " sebab lepas ni aku akan sentiasa persetanzkan kata kata nista tu , kata kata sakit pedih hati HAHA buang masa semua. eh bila nka jejak wayang balik ni ? dah lama tak jejak. -.- nak tengok JUSTIN bibir never say never pirate of karibeyan semuaaaa nak tengok hide in red hood apatah tajuk dia. HUERHUREHU minggu depan jom? ala dalam wallet hanya ada siling -.- ada kupu kupu tengah bercanda dengan suami dia. pitih takde dah :/ $$$$$

hek eleh semua nak lesen kereta aku nak jugak la. sabar sabar aku nak jugak bulan depan aku nak -.- ceh macam la boelh main mintak mintak kat acik JPJ tu , ala guna sogok duit bawah meja tak leh ke? benci arh kacau waktu offday aku. pui. --" eh nak berubah la, taknak outing dah " WAAKAKAKAKAKA ok enoying sungguh. //

penyundalan basi TS ;;



eleh si bibier takpergi. :/
  • sumpah eksaited ingatkan 6 orang join tapi rupanya hampas hanya 4 orang je tinggal tapi still seronok tahap tak terjangka sebab ingatkan bohsan nak matei rupanya best sampai ke malam , sampai menebeng kat LRT kelanajaya sampai pukul 8.30 malam.nasib la adeila jadi hero selamatkan kitaorang sebab dia mak dia datang jemput kiteorg HUERHUERHR
  • kalau nak pergi TS, pastikan jantung korang tak berlobang , bocor tersumbat sini sana paru paru tak de air kalau darah takpe pastikan kau beli tinted 100% cermin mata sebab kau tak akan hidup lagi dah lepas kau naik benda bodoh tu semua * benda bodoh = permainan kat TS . ee sumpah aku takkan naik lagi dah lagi lagi kat genting.kalau kat sini ah cuak nasib tak mati apatah lagi kat genting -.-
  • wah kat sana sama dengan je barang upwotn sama kualiti lain harga kalau nak dekat baik pergi uptown je tapi kalau nak berdramaswastatik pergi la jenjalan sana naik pengangkutan awam nak wat caner kereta sendiri belum ada lagi :( sedih kan kita ?
  • memang jadi jogathon meraton la kehulur kehilir jalan kaki ; bersyukur ada kaki -.-' sempat jugak menyundal sini sana kat BBpavisgwang sekejap HUERHERUHU yang sebenarnya takde dalam plan pun. fuh sumpah hari ni semalam kelmarin paling seronok.
  • eh macam budak baik tak ? hihi
  • bila lagi nak menyundal ? ke putrajaya ? rilek la dulu derrr ; aku nak rehat kat rumah minggu depan ; sampai kena perli dengan mak . " amboi awal keluar , sama macam pergi kerja je " -.- aku diam kelu membisu HAHAHA
benda bodoh ni la yang aku cakap.eh jap ada lagi benda bodoh yang menakutkan lagi :( haha

No comments:

There was an error in this gadget