Tuesday, April 12, 2011

natinginteresting



kenapakaubaca.[?]
"lupakan aku masing masing boleh ?"-H.A


'bilamana dulu kita  tak pernah nak sayang orang yang sayang kita namun sekarang kita  perlu jilat balik our ludah ' - spitting to sky like esahezral said. - terkena muka sendiri. benda dah berlalu tak boleh diulang , masa tak boleh diputar malah makin berputar pantas gilamatei adalah . nak buat camne ni yop oih ? terbaik la. buat masa sekarang , aku terpaksa harus sunat melupakan dia. tak hingin lagi dah terjebak dalam kancah percintaan ni - maaf jerin baru baca kamus dewan bahasa. -.-' ee apa ni cinta cinta ? geli la. tunggu la nanti. nanti. satu hari nanti. satu hari nanti bila pintu hati terbuka balik hurmm hurmm hurmm belum kot. . eh makin geli //


eh cuti sehari tapi nak pergi macam macam tempat tak logik langsung tapi teringin nak pergi jauh dari tempat cliche ikanokerveou balbalablabablab ni semua bala ni bala. -eh sebut pasal bala teringat hantu kak limah teringat blog afiq , teringat pasal tangan pusing pusing ternampak pulak admin FB usop wilcha yang mempergunakan pelakon asal punya gambar nak promote link link iklan dia kat fb sumpahsuk macam celaka. mesti orang meluat meloya tahap karmatik.- sambung balik - nak pergi itu ini tapi ongkos makin $$ hilang entah pergi mana masuk perut kot. -.-' dah plan macam macam dah tapi sedih semua tak jadi. //


eh dah move on jerin. sekarang bukan zaman prapasca sekolah dulu boleh kongsi cerita dekat kawan baik. sekarang nak jumpa kawan pun susah kalau walaupun kerja berjiran. HAHA. kesian sungguh. eh aku ada kawan baru la kat crocs ? MEUHEUHERHUREH lucah alia dapat start isnin. - selepas dikejutkan dengan kehadiran 3 orang orang ke kroks - takde life ke korang ? -.-'


"dan aku tak nak lagi sakitkan hati kau . so go on. just move on teruskan pilih kehidupan yang kau sememangnya berhak pilih. "  - dan aku nak bawak diri ni. nak berubah HAHAHAHAHA. ayat kufur nak mati. .


kamon - jastin bibir ke putrajaya timesquare?? HUERHEURHEE


sepasca-graduasi . :')

No comments:

There was an error in this gadget