Thursday, April 7, 2011

piramid

kenapakaubaca.[?]
" :') thank for the day "-H.A

baik punya terpinggir

- walaupun sakit hati kecewa ; malas nak pikir malas nak cakap banyak takut nanti ada orang yang terasa lebih lebih pulak :l

9.49pm - cepat menaip, aku nak makan mee goreng kering mak aku buat sebab lapar selepas menyundal tak ingat dunia dekat Egypt (lah sangat ) -
ingat nak pergi sunway tak payah guna ongkos $$ , lepas ni beringat sebelum kena , kena bawak ongkos lebih untuk termanatahulahkan bas shuttle free ride ikano tu tak muncul muncul atau pergi tanpa bagitahu. :/
 semua tuduh -
" tu la kau , pergi beli lagi ikea hotdog sintetik tu, kan dah tertinggal bas " -
si sorang lagi tuduh [ penyebab bas free tertinggal ]
" tu la kau pergi beli air twister rm2 kat mesi ikea tu buat apa  ?" kan dah tertinggal. padahal bukan salah siapa siapa pun sebab semua agak agaknya mata juling itik juling air sebab tak tahu nak baca time schedule bas tu ; bilamana waktu arrival dia adan departure -.- HAHA paling lemah la kanak kanak remaja sekarang.  orang patutunya pukul 11 , ni dengan melenggang lenggang lagi tup tup sampai dekat waiting bus tu pukul 11.15am last last melabur duit bajet kaya la sangat pergi mintak dan buat muka simpat kat acik teksi .nah melayang rm 40 ; boleh beli baju / makanan ikea hotdog 20kali / boleh itu ini itu ini albalbalaa ruginya tapi xpress naik teksi. cikai nah malas ulas lebih lebih terlalu umum dan klise jas the summaryh . -.-'

sameri :
duduk sempit dalam teksi - sampai sunway batak - pergi menyundal macam biasa -beli tiket wayang - si puteri puteri pergi shoping baju - si jate jate pergi windowsshoping kasut baju - tengok source code ; cerita sundal apa tah duit melebur habis ke filem yang berunsurkan ulang semula sebanyak banyak kali yang boleh ; tapi best jugak dari sucker punch -  pergi makan susah betul nak cari makanan melayu kat egypt ni , semua intenesenel intenesel akhir nya pergi ayam penyet - sesi menyundal hingga ke sunway lagoon [konoje] tapi takdir dah menetapkan kamere error selama hampir 15 minit. 15minit penyundalan terhenti.- balik ke teksi puh bajet kaya lagi - ke LRT kelana Jaya - tunggu shuttle bus lagi -.- dekat sejam - nasib bas sampai ; lawa pulak tu - ke ikano -ke KD -

//

dan balik je kena perli ;
"mana nak ajak dah , mana nak ajak itu ini balbalalabal " -- sumpah aku rasa hari ni  ayat 'mana nak ajak dah' tu ayat yang paling menyampah bila kita dah ajak ( walaupun sehari sebelum ) . dan yang paling aku terkesima bila ada ayat ' yela orang tu mana nak join dengan kita dah balalalbla makin hari makin terpinggir balablablala ' dah sudah aku dah benci. dah lama aku pendam sebab hanya kerana title 'kawan ' atau 'kawan baik' , tapi kali ni kalau kau nak emo terasa apa semua so pergi je emo sebab kau agaknya dah dapat kehidupan // gaya hidup kau tanpa segan silu ; mengusul periksa perihal hidup orang lain.

"last but not least, jangan samakan kehidupan orang lain sama macam kehidupan kau " - ah tak kira la untuk siapa. - sepatutnya hari ni hari indah bertukar mendung bila pulang ke rumah. kthnkbyenites.

"sudah sudah la tu. makin malas nak layan. sikit sikit merajuk"-- kata kat diri sendiri?


yang ni memang sah takde rumah -.-

No comments:

There was an error in this gadget