Wednesday, March 9, 2011

agaknya bila la perigi dan timba nak berkawan .

kenapakaubaca.[?]
"I want to spent my life with you hanya angan angan "-H.A


 
forever alone  :/
ah akhirnya dapat jugak pegang kebod -.- selama ni tak pernah pegang pun apatah lagi sentuh sebab terlalu lampau sibuk terpaling sekali HAHA eh biarlah nak jadi kufur kejap dah lama tak jadi kufur ni HURHEURHU dah la aku nak berubah. dan sebenarnya sumpah malas gila tahap karma nak tulis just ringkas seringkas meringkaskan lah sebab aku nak guna masa terluang untuk tidor , tidor , tidor makan tiodr online dan tidor . what a kufur-un life .
  • Memang trend sekarang bila dapat gaji memang habis bershoping membeli itu ini lalu blah cari kedai lain habiskan duit , titik peluh keringat yang dulunya plan awal awal lagi " eh gaji pertama aku nak simpan la, nak beli kereta mers nak beli bungalo 4 tingkat alalaalbalaba " dan sebagainya dan akhirnya habis macam tu sebab henpon dah melambai lambai suruh beli , baju yang lama lama dan dan terkoyak petanda suruh beli yang baru , kasut yang lama tiba tiba cakap kotor sebab malas nak cuci alasan suruh beli baru dan makanan yang murah murah cheap anak ayam semua dah tak pandang nak yang harga riban riban ke atas . tefak la lepas lama tak menulis aku punya metafora hiperbola sungguh melampau lampau. apa metafora tu ? cikgu ada ajar meh? -.-
  • Penulis pun kufur jugak sebab ter'kata' ter'kutuk' diri sendiri sebab semua semua yang dekat atas ni penulis buat samapi kena perli itu ini kat mana mana . "uuuuuuuuuuuu, jam baru " uuuuuuuuuuu baju baru -.- " -- kata kata si penghasut firestone HAHA and exceli kita rasa malu kalau ada orang tenung / pandang / jeling kita , tengok kita pakai benda baru rasa macam nak membunuh je pun ada . kalau la ada peluang bunuh , dah lama bunuh HUREHURH memang tak la lepas ni nak hidup dengan serba serbi baru haihh [ sengaja nak mengramatiskan ayat dan mintak tagih simpati ] 
  • A lot of agenda untuk esok maklum la pitihkan dah dapaat EMHEMHEHEMHEEH hihihih $$ mesti la keluar sebentar mencari ketenangan hidup dah lama tak outing pergi sini sana asyik asyik terperap dalam kandang buaya . naik kematu dah , aku pandang kau , kau pandang aku lagi sekali kau pandang aku curah HCl (haidroklorikasid) kat muka kau baru padan nanti terus jadi kulit buaya -.-'
  • dah makin fedap fedap fedap [marah ni ! nampak tak aku marah ?!! HAHA] dengan kasterme*&*  yang berlagak bossy yang sombong high nose , yang bawak anak mengomel itu ini yang ada anak tergedik gedik nak pilih kasut main lari lari ingat comel la tu [??] (nak kena pelepuk ada lah ) yang muka tak siap tapi ada hati nak order order aku , " i want this shoes size 8 , that design, yang itu jugak, yang ini sekali , yang hujung tu eh , yang kuning tu , eh bukan yang tu , yang ini laaa " -.- tak ke macam nak kena hempuk dengan kayu balak 100 meter ukur lilit ? haih nasib la aku terperangkap dengan polisi company. sabar sabar -.- sabar is half of the iman.
  • OH makin berdebar sebab result SPM 2010 makin hampir , just around the corner lagi sebulan setahun beberapa minggu je lagi kot mungkin agak agak lagi 2 minggu mungkin 24/3 mungkin 23/3 banyak sangat windsnews yang tak betul lagi fake . ala buat apa la nak berahsia sangat bagi je la tau bukan mati pun haih. ni yang i tak shuka ni ni yu ! HAHA lagi nak dekat lagi gelabah ayam lagi la nak insaf dan mulalah baru nak kenal erti tikar sembahyang. tahu sangat manusia melayu .always last minute. macam bayar saman baru baru ni ? nyeh nasib la aku tak kena saman. lepas ni taknak la bawak kereta tanpa lesen . ada polis merata dah bahaya. EHERE bilanya nak ambik lesen ni ??!! tak sabar ni
  • sumpah tak faham dengan orang(s) nak gaji banyak tapi tukar tukar kerja lepas kerja sebulan dua, apa cer tu ? kalau dah tau nak tukar kerja tak payah la merungut kat telinga aku kata gaji itu ini sikit sedangkan hakikatnya kau baru bekerja setahun jagung -.- sijil SPM pun belum keluar lagi ada hati nak gaji lebih 2k waklu . tak payah la nak jdi macam tu sangat. syukur je la dah ada kerja.
//

dah malas nak mengomen panjang nanti kene kondem pulok belakang belakang dan malas jugok nak korek korek gmbar funfair nanti lah . -.-' haha oh lupakan tu kejap. :D OMG ! akhirnya lepas ada funfair kat subang bestari dan ada jugak funfair terdekat dekat dengan sg buloh punya kem askar tu OMG lagi kewlzzz daripada SUBEST punya. SUBEST punya setakat ada gegelung besar tu [kincir] dan itu je [?!!] lagi best beribu tausand kali kat sg buloh ni FUHH . niat nak pergi lagi tapi u know la kan kan batas masa sungguh jeles la.ala dia ala ala time square la walaupun lagi rendah lagi low bajet tapi sama dengan je HIHIHI jom ?!


//
play jiwangzz karat mood.
----- >
bagus la kalau masing masing dah sedang melupai antara satu sama lain wah itu nama dia keajaiban. walaupun susah gila [serius] nak lupakan , tapi mungkin rasa sakit hati kat hati tu cukup untuk kita semua membenci * kata kata ganas sikit dan eh kita kawan kan lagi ? u reserved a better life than this , patut dapat semua yang terbaik . mungkin sekarang pintu hati belum terbukak lepas berlakunya insiden 2007 2008 di mana cinta pandang pertama berputik dan masa tu jugak la cinta tu gugur dan sekarang my prinsip " perigi mencari timba " is now ON back MHERUHERUHERU dan aku tak harap sangat pun. in the end, everything is not OKAY. [klise tak?] love bawak aku sakit hati bila jatuh hati dan rasa nak buang je hati atau dermakan kat orang lain -.- errrr haha dah la back to normal life anggap je kita takde apa apa berlaku walaupun dalam hati sumpah berat nak lakukan. just berlakon and berpura pura kewlzzz je. ALA kita kan pelakon terhebat ? pelakon yang tak hipokrit wahahaha!

"harap harap malaysia menang lawan pakistan " apa cer ? -.- dah menang ke kalah?

eh dah la nak tidor nak buat rambut, rambut macam tarzan sumpah aku benci dengan rambut aku sekarang[KUFURNIKMAT]. nak buat rambut palsu la ada tak cecah rm20 ? -.- mahalnya. terpaksa la tiru mcm dr rozmey puna rambut. dia pun kewlzz jugak -.- puiii  boelh cecah berjuta juta bila aku buat filem nanti. HAHAHAH kthnkbyenites !
 
masa boleh pulih ?

No comments:

There was an error in this gadget