Thursday, March 24, 2011

A ke B ke C ke D ke E ke ianya masih abjad

kenapakaubaca.[?]
" dan rasakan la jerin bila kau jadi kufur"-H.A

kalau boleh bakar dah lama bakar


nak hayati lagi , play lagu cry-jamesbluntzz

"dulu aku suka tau main dengan sumpah sumpah ni, sekarang bala malapetaka semua ajal konotasi dah sampai , habis aku kena sumpah dekat sekeping kertas ; digelar slip SPM " haiahhaHHAHHAHAH << saja gelak kufur padahal dalam hati penuh resah dah banjir how sad today -.-  dan memang paling sedih la , orang lain bergelak golek ; bertepuk tampar dendang sayang dekat sekolah ; jumpa kawan kawan semua ; dan aku terperap dekat crocs ;tunggu masa bila nak pengsan , tunggu jam detik lambat gila nak pukul 2 , masa break HIAHHA perasan artis kejap sebab setiap 5minit ada je bunyi phone call berdering / takpun sms. barulah tahu apa function telipon bimbit masa ni.

// persetanzkan. flasback balik &^&%^$%^(*) << BUNYI FLASHBACK .
sebelum SPM. ; syiok betul main bowling , syiok betul karoeke tak ok jamban tak ingat dunia syiok betul keluar outing setiap minggu tak ingat asal usul walau dalam wolet ada rm3 + rm7 cukup la untuk ;ikea + wayang hari rabu + tambang bas pergi balik , hari hari setiap selang seminggu akan keluar ( SEBELUM SPM ! )  masa trial pun buat ala kadar macam nak tak nak ; 'bena tak bena' sampai dapat abjad abjad yang punyai susunan yang cantik bila repot kad keluar. dan paling penting , lupa tikar sejadah ; lupa untuk macamana nak tadah tangan nak berdoa ; lupa segala niat niat semua .
SEMASA sebelum SPM , study group kemain , pergi mcd dengan niat nak setadi addmath -.- , kimia pisix sux semua BLABAALAL tapi leptop bawak . alih alih ke leptop ninja saga , muka buku dsbdsb ; lagi alih alih terus berceluparan buat gossip sampai 3 jam dan seminit lepas 3jam tu baru teringat ; "eh kita datang nak study kan?" -- 30 saat lepas tu "oh shit ! aku kena balik sekarang " 
BILA nak dekat SPM , barulah terinsaf bukak buku balablalbbla malas nak ulang benda klisey , siap makan mekdi lagi tu masa addmath . konklusinya ; berkat mekdi , Addmath aku yang selama ni selalu G , yang selalu ni hanya sekali pernah dapat A- tiba tiba hari ni tertulis 'B' pulak AHAHAHA what a suratan atau kebetulan. siap menyundal ke mamak lagi masa paper BM , pertama hari SPM. siap boleh keluar menyundal lagi bila paper bio habis ; belum EST tamat lagi dah kan sekarang apa? "balaa balaa bala.. balaaa balaa balaa balaaa "-- buat intonasi macam dialog macam hantu kak limah balik rumah HUEHREURERUH . memang petaka sekalian alam. baru terasa menyesal sekarang ; 'ibarat beras sudah menjadi nasi , di baling pula ke dalam garam ' , atau ' langit tak selalu cerah kan? kadangkadang gelap juga macam kaler buncho oil pastel tu ' .yang paling mustahil lagi ujub , my jeringgeris yang sepatutnya dapat B atau C kini ke A . yang dulu kena tipu markah oleh RA* ; kononnya aku (& turun ke &* samitng dari A+ ke A- dan sekarang A? nak belajar inglish dari aku ? aku teacher wannabe u know WHAHA. dan dari kututk kutuk cikgu sejara* (bukan kutuk tapi gurauan) , yang dari dulu selalu C dan kini mampu ke A+ . berkat yang ESA. syukur sangat. dan walaupun tak pernah jejak tempat tuisyen dari darjah 1 ke tingkatan 5 , aku mampu kekalkan gred.amin. aku kadang kadang bangga jugak dengan diri ni. siapa lagi nak banggakan selain kita ? tah dono what to say, tapi bersyukur sangat ,walau result tak seberapa bagus---------- hmmmmm .masih ada yang puji, dari cikgu ke ayah ke ibu ke ahli keluarga ke kawan kawan terimasih. kata kata anda amat dihargai :'))) //*memang tak ah pergi anugerah cemerlang sabtu ni. kerja :(

"wah dah boleh masuk K-POP dah ni "-Puan Lisma. [gara gara tengok rambut] //
// 
hari ni macam takdir. takdir jumpa my hati manis dekat pejabat , jumpa gengkawan dekat mekdi walau sekejap . macam biasa , benda cliche pastinya borak borak pasal result ." kau dapat apa ? kau dapat berapa ?" --penumbuk nak ? geram betul . sampai ada yang off hp , taknak orang tanya la tu. EMRHEMHEMRHER batuk kering. tuju kat orang tu. rindu semua tapi tak dapat cuti nak wat caner.- eh mana slip spm aku ? eh dah basah pulak . -.-' 
** persetanzkan seketika SPM. spm je pun ? gurhh [tengok tu , mana la tak kufur] mana la tak dapat result yang begitu bangga. dan tahniah kepada kawan kawan yang cemerlang ,caylie, prasad, sabrina zahida ,akif nabeel azliyana , kawan se-crocs ,esah, hazem, hanizar , aniq , dan semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  dan yang kurang berjaya tu [pandang cermin ni] bukan SPM jadi sandaran kan? HIHIHIHHI ( ayat sedapkan hati )//
apa barang lepas result lepak mekdi ? -.- ( sumpah jeles sebenarnya ) meh la kerja HUERHREU oh nak jugak menyundal , so kita ke tempat klise lagi , ikano curve cinelueisuiudiweere [ eje pun dah tak betul sebab terlalu muak ke sana ] eee layan THE WARD pun best jugak , walaupun aku tak faham sesaat pun jalan cerita dia , tapi bila ada rasa cuak ; rasa ingin jerit dan rasa untuk nak menjerit sebab takut kat benda benda yang tahyul so konklusinya kita menjerit je la nak bagi saiko sikit wayang -.-' pelik betul . last last apa cerita dia ? takut la tu . puiii . "nak tergelak orang sebelah aku dah tua bangka pun takut tengok cerita hantu " HIAHIAHHAIAHHAI + menyundal ke teh tarik place + menyundal dengan DSLRG .sumpah hari ni kenangan manis kan ?eh malas nak ulas. masih sedih tapi mula untuk kenal erti syukur. :D 

"result hari ni bukan macam result kebetulan PMR aku , result hari ni adalah resutl diri aku yang sebenar. so lepas ni jangan la judge aku yang bukan bukan ok . tak sanggup nak terima lagi " -- so kita kemana lepas ni ? misi pertama ; bukak / punggah cari balik semua surat  tawaran memandangkan kita dah ada abjad abjad yang sungguh 'baik' la sangat HIHIIIH ok kthnkbyenites.
yang benar,
bm A+

seronok bila berjumpa dan tak seronok bila berpisah

1 comment:

Syaza Aziz said...

wow!
macam hebat je result die. hehe.
ape2 pun, tahniah! hehehee.
jeles pulak. HAAHAHA :D

There was an error in this gadget