Monday, March 7, 2011

because I dont want chu

kenapakaubaca.[?]
"eh nak shoping apa ni??! "-H.A [kata kata kufur]

uuuuuuuuuu memang , memang ah ni life sekarang. life bukan dengan buku sekolah lagi mengadu mengomel beg berat lagi , bukan mengkritik ; eh minggu ni exam ke minggu depan bawak buku apa eh ? eh cikgu ni! menyusahkan lah tak bagi tau awal awal apa buku kena bawak kan dah beg berat. sekolah kita bukan ada loker pun . daaaaa -__- ( kata kata nista si orang yang tak gheti gheti nak bersyukur ) but seriusly rindu sangat semua tu :'( . bila lagi nak ada ? akan ada tapi bukan dengan situasi yang sama la. semua nanti bila kita semua dah berjambang dah bermisai [dekat U , taknak aku semua misai n jambang. buruk.muka dah buruk nak ada semua tu memang tak ahhh] dah ada gerlpren uuuuuuu -.-' eee tak sabarnya tapi takutnya [ok gedik gila sila bagi penampo jepun] stop toking [talking] pasal ni kalau cakap pasal rindu sampai subuh sampai mati pun tak habis semua benda kita nak ghindu.
//
now kita cakap pasal orang orang luar yang mula bergossip liar kata aku dah lama tak update blog ; kata mereka mereka amat rindu [puiiiiiiiii] syoikk sendiri HAHA :P mereka menangis jika hadzrinaqmal tak menulis dalam sehari , mereka kata lagi mereka boleh mati tanam sendiri jika hadzrinaqmal tak berblog . ada rasa rasa nak bunuh // cekik // simbah asid kat aku tak? berani kau buat nanti aku santau kau baru tahu HUEHUEHERER oh takde la macam biasa hidup dalam dunia klise dalam dunia ketipikalan hari hari melakukan benda sama + internet lembap tahap gaban akhir bulan memang macam sux so tu yang tiada mood nak menulis tu. "derr dah awal bulan kot" . eh perasan tak bulan 2 memang sungguh agak sekejap je la oh memang ada 28 hari je so kita memang jimat kalau ada bulan feb untuk 12 bulan :) bila la nak ada ? so kita tak payah count gaji sampai 31 haribulan lagi dah atau 30 hari bulan. jimat 4 hari . jimat elektrik jimat air untuk 4 hari , jimat duit belanja jimat minyak -.-' ok sumpah enoying. lagi enoying kalauada perkiraan sehari kita belanja rm15 untuk makan sahaja dan didarab dengan 4 hari ( KALAU SETIAP BULAN ADA EXTRA 4 HARI ; 31-28= 4 ke 3 hari tah [maaf math lemah] ) so rumusnya 31-28 = 4 darab dengan 12 = 48 hari dan darab dengan RM15 = ? kira la sendiri ada tangan ada otak dan dah dapat jawapan nya itulah nilai kau jimat setiap tahun ) dan KONKLUSINYA kita memang gila sebab kirakan benda yang tak pasti dan semestinya mustahil untuk berlaku. ok apa masalahnya ? -_-' urheuhreuh
//
"balik rumah tengok tengok dah seken half dan tengok tengok lagi dah 3-1 " bangga la penyokong liberpool -.- dan berasap pula fans M.U

"surat tawaran dah bersepah ni tinggal nak bako je " kita bako je kita bako je * sambil pusing pusing tangan HAHA memang tak boleh belah bila ingat balik cerita tu dah tengok HKLBR banyak kali lebih #23725626 kot tapi masih kelaka walaupun adakalanya gelak paksa sebab dah taktau nak gelak, eh gaji ke minggu ni ?


UHEUEHU next wayang banyak betul nak tengok , i am number 4, 127 hours , hikayat merong mahawangsa , karak . platinum ke gengkawan? AHAHAH riax pulak eh takmo la nak beli pirate je la jimat rm 7 dah boleh dapat daripada tengok wayang tak boleh nak play pause rewind foward kalau ada babak yang termiss ke tersuka ke terporno ke WAHAHAH -.- ok stop berlucahan. aku dah berubah.[katakata sejak 2009] eh serius ni nak buat apa dengan surat tawaran kalau kira kira tolak tambah darab bahgi ada dekat 10 keping kot dah sampai -.- bila masa aku apply aku tak tau kecuali masa edukesen fair kat pwtc. itu pun 5 form je aku isi, haih haih haih [mengeluh ni ]

//
NO KOMEN PASAL CINTA . full stop. malas nak layan perasaan baik aku punya atau kau punya ye aku mengaku aku ni lelaki tak guna. dan aku semestinya bukan untuk kau . kau berhak cari lebih elok dan baik. tau ? eh dah malam kthnkbynites. esok stoke take. lu orang tahu apa itu stok take? aku pun tak tau MHUHREUHAAM k la bye kthnkbyenites!
 
eleh seram CGI buat apa -.- 

No comments:

There was an error in this gadget