Friday, March 18, 2011

dan seterus menerusnya.

kenapakaubaca.[?]
"tak faham. "-H.A
 sekarang   kalau dulu  tak pernah sangka nak tengok wayang 4 kali dalam seminggu, dan sekarang baru tersangka. tertaksangka sampai bila jumpa atm mesti keluarkan kad atm dan keluarkan duit -.- sampai la atm kredit tu habis kosong ; sampai kena perli ; sampai kena menyumpah sebab boros , implikasi boros = aku. HUERHUERHRE itu padah bila dah outing sini sana sampai lupa dunia ; sampai terpaksa berbekal ke tempat cari kerja dan bercatu catu dalam kehidupan seharian. dan - itu bukan life aku sekarang  . -.-'
//
elok kita hapuskan mesin atm tu , atau buat sistem "maaf cik, anda dah keluarkan duit lebih dari had yang dibenarkan sehari iaitu rm5 " - dan cubalah kalau macam tu, mesti jimat. mesti memupukkan manusia khususnya rakyat malaysia berjimat cermat simpan duit untuk hari tua. tak perlu lagi caruman kwsp perkeso sokso ablablbalablala -.- ok dah merepek ni. ; paling senang suruh makbapak pegang kartukredit kita EUHEUEUEHE eh jangan la.
//
dan sekarang pun tak pernah fikir boleh hidup macam ni. buat masa sekarang best la, buat masa nanti mesti berbulu -.- "hish masa enjoy belum habis lagi kan ?" - masa result kita ? adui result sungguh mendebarikan hati. dah la malas nak cakap banyak HIHIIIH penat la 
#sesat pergi KL main redah jalan tempuh pencala link ;montkiara semua ; dan akhirnya sampai jugak KLCC.

#niat hati nak pergi putrajaya sebab ada hot airballon festival :'( tapi tak kesampaian ,hurm hurm haha nanti minggu depan la pergi walaupun takde festival belon dah sedih sedih

#kita kalau ada kereta, aku ulang , kalau ada kereta aku ajak la sesiapa nak pergi ni kita hanya mampu ada motor dan lesen :L yang boleh naik sorang je. itu pun nak touching. touching la :/

#ternyata KLCC khas untuk OKK HAHA kedai /butik dia memang kayer memang elegen -__-' sampaikan  dekat OUiaknokerveklise klise semua  banyak yang takde. i lerve yu KLCC .

#minggu depan pavi pulak ? pergi pavi memang jatuh bankrap la aku. "ye jerin, kau diistiharkan muflis " HIHIHIHIH :D takmo la. tunggu kalau ada geng,

#hikayat merong , the unknown , battle of L.A semua nya boleh layan. kewlz lagi bila diorang ambik aku jadi pelakon HAHAH extra pun takpe .eh memain jela. cukup la berlakon the pearl peringkat sekolah dulu dulu. awww.
#hish nasib tak eksiden tapi yang malang aku nampak depan mata ada eksiden jadi depan mata. kesian orang yang naik motor tu . kene langgar, sampai pecah lampun belakang and makguard dia . kereta tu buat donno je. maklum la dah malam ; hujan pulak. 
dah la bye.kthnkbyenites.

No comments:

There was an error in this gadget