Tuesday, March 22, 2011

SPM JE

kenapakaubaca.[?]
"ok kali ni betul betul takut untuk esok hari"-H.A

too klise bila esok result hari esok -.- (yakni 23rd mac) sehari sebelum mesti nak hantar sms tak pun paling keji hantar kat wall FB , lepas tu orang lain nampak , tersentap " mana nak wish goodluck aku dah " dey APK (Agen Penyebar Kutu) , klisee sungguh cliche ya amat tak payah nak klisey sangat boleh ? eh apa beza penulis. dia pun buat HRUHEUHEREUH  so tak payah cakap banyak , jangan banyak soal , dah terang terang esok result SPM 2010 sumpah nervous tahap saiko . sama nervous masa 23 /11 /2010 hari tu , sama nervous masa nak pegang pen jawab paper 1 Bahasa Malaysia SPM2010 eeeiyyy tak tahu nak luahkan macamana rasa nak mati hidup balik je atau nak terus langkau ke lusa atau taknak ambil result esok atau atau atau dan sebenarnya sebagainya hish . "my perut is full with rama rama " sedih annoying -.-' esok wish takpayah la buat drama nak pengsan sini sana bila dapat slip keputusan // tak payah la nak berahsia sangat HIHIHI // tak payah la bajet artis sangat jawab no komen no komen . // tak payah la nak outing sangat pergi kehulur kehilir dengan kenderaan baru HAHA sebab apa . sebab penulis kena / harus / wajib kerja . pergh nasib morning.kalau full satu ikano tu runtuh aku buat . "jangan jadi macam ahad , halilintar sudah mengamuk." sumpah malam ni kena minum ubat batuk 203231 botol nak kasi tidor lena sepanjang hayat , kena kira kambing kalau salah ulang balik macam mr bean buat tu ,macamana ni ? target aku ? HAHAH 2 3 A dah cukup. alhamdulillah. aku tahu , tak mungkin 10A's . mustahil dan takkan berlaku. see the leg lah. cis. oh terkufur pulak , entah tengok takdir la esok. macamana dan apa yang bakal berlaku. semua orang kot rasa benda yang sama. 
//
"eh post pasal rakan se-crocs nanti la" baby penat gilaaaaaaaa ni. :D 
*service currently not ebelebel * hujan ribut ...zzzzzzzz eh kthnkbyenites. siapa yang turut serta esok ambil result, so gooodd luck okeay! :)

SPM jeeeeee! HAHAHAAHAH < evli laugh !
 
rindu masa paper bio lepas habis terus menyundal HAHA

No comments:

There was an error in this gadget