Thursday, March 3, 2011

bukan egois , tapi kasih

kenapakaubaca.[?]
 " hai saya nak berkawan dengan awak boleh ?"-H.A



"Only your real friends will tell you when your face is dirty. "



diskripsi kawan

#1 :
kita memang baik bila baik sampai pijak semut pun tak mati cuma ada bau busuk je [ bau semut eee tak suka ] dan kita memang jahat bila kawan tu jahat.

#2:
kadang kadang kita tak dapat nak membaca isi hati kawan , muka nampak baik tapi hati gila buruk kalah hantu setanz kafir semua balbalala dan ada jugak muka buruk tapi hati ada taman so lepas ni jangan la memilih kawan sangat.

#3 :
Susah nak memahami kawan sebenarnya. kita tak tahu dia minat apa , dia suka pergi mana , dia layan apa (?) pffft dia suka lepak mana , kalau tak masuk kepala kita  ,kita mesti macam malas nak layan sangat [?] apakah nak tak nak atas nama 'kawan' kita terpaksa jadi hipokrit untuk buat muka manis .

#4:
Dan kawan bila dah ada harta/pangkat/darjat/benda benda kememeh semua /kawan yang lagi up/ hasutan syaitan / hasutan mulut puaka nafsu iblis [manusia] akan (wajib) riak dekat kita semua  dan sikit demi sikit persahabatan yang kononnya telah terjalin sejak dulu kala [yang dulunya janji "eh jangan lupa aku!! frenzz forever"] akan jauh macam kapal nak belayar , makin lama makin tak nampak .

#5:
siapa cakap kawan macam bukan suami isteri , "masakan lidah lagi tergigit, inikan pula suamisteri kawan" , bila kita dah rapat dah kenal lama kawan tu memang susah nak lupa even ada pernah sampai jatuh cinta lagi . kawan jatuh cinta dengan kawan aww so suwit ah ! so jangan risau bila kita bergaduh dengan kawan sebenarnya , tak lama . sekejap je. ala standard LA " carik carik bulu ayam lama lama bercantum jua " jadi bulu ayam lap tingkap tu -_- melainkan kalau kau rampas GF / BF diorang memang hot la cerita dia AUHAUAUH

#6:
life perkawanan pun macam kitaran hidup katak - berudu - katak berkaki -_- yeah ? apa apa ah dan bila kita ada kat tempat baru , kita jumpa kawan baru dan secara otomatis kawan lama lenyap samar samar .

ok stop enoying sebenarnya banyak nak tulis but u know im busy menjak menjak ni HAHAHA so nanti nanti ah sambung balik . //

tak payah nak pandang sangat la kan ? HIHIHIH
//

cerita klise yang tak berkesudahan asik asik tempak setan bertepuk tampar ikano-curve-ikano curve kalau la hari hari [memang pun] lepak situ dah boleh mati dah. mati kebosanan nak matei ah. -.-
"eh kau kerja mana ahh? "
"ikano"
-_________--

"eh nak outing mana ah? wayang mana ah?"
"cineleisure // curve"
-________________________- [lagi panjang muka bengkek sebab lagi menyampah

"makan mana ah?"
"mekdi"
-.-' but tadi so coolzz terima kasih ah gengkawan sekampung datang kedai aku buat kecoh siap ada trip lagi tu lepas geng ini geng itu geng ini geng itu sungguh terharu yu know HAHA :') dan i had a fun day today walaupun keroja shift morning 10-6 dapat jugak beramen , berpooling lagi sekali dan bersundal sambil berwayang. sanctum tak ah rugi sangat . dah la anak mak nak tidor ni nak mandi esok tengah fikir nak keluar ke tak atau nak jadi anak mithali .(?) HAHAH
//
dah berani cakap. aku nak single. no more love forget the past bila cahay hidayah mula masuk dalam hati kthnkbyenites .:)
There was an error in this gadget