Friday, December 17, 2010

jadi hipokrti menjadikan sesuatu lebih buruk

kenapakaubaca.[?] "yes aku lembap, aku tak faham kau walaupun aku dah cuba. dah jelaskan sekarang??"-H.A

Hari ni gembira letih tak tentu hala. tnegok gambar je la dan interpret sendiri ok. tak kisah la nak pujikejicacimaki o wat ever segala jadah. balik rumah tengok **tutt* terkejut tapi takpe la. dah terjadi pun. tak heran tak peduli. no more care about my heart about others heart . terima kasih la. I hope kita tak berjumpa lagi, kalau jumpa pun anggap je la dah 10 tahun tak kenal. :) sekarang nak fokus masa depan. nak kerja la then apply masuk U dah lupakan kehidupan sekarang tapi jauh lagi perjalanan.semoga dapat capai ke destinasi. nyeh dah la cakap banyak tak guna. permisi. penyepoil mood betul haih.
thanx for the last day! :D
gonna miss u all.

**
"cinta hanya boleh disambut selepas berlangsungnya ijabkabul. Dan cinta itu perlu dimengerti dengan makna yang abadi"
"
Hati budi manusia adalah terlalu sukar untuk disukat. Sekalipun berkenalan dengan seseorang gadis / jejaka , kita tetap tidak akan mengenali kekasih kita sepenuhnya. Itu adalah satu hakikat. Tambahan pula, manusia adalah makhluk yang sentiasa berubah-ubah hatinya. oleh yang demikian, tidak usah sia-siakan waktu dengan cuba memahami seseorang yang bukan muhrim.."-dari blog Zahidah Zailan

Lupakan dan teruskan untuk melupakan.

jangan ingat cari saya sebab saya pun buat benda yang sama.

2 comments:

Anonymous said...

perempuan ni tak layak buat awak, sbb dia mmg tak layak. dia menghalang perasaan perempuan lain yg suka awak. dia bukannya special sgt pun, pilihla orang lain. no <3, no.

Anonymous said...

terima kasigh segalanya :)

There was an error in this gadget