Sunday, December 5, 2010

MUHJE RANGADEEE RANGADEEE RANGDEE ALABLABLAABA

kenapakaubaca.[?]


-moyang aku pesan, kalau berukband[broadband] lembap sangat .lembappp sessaangat yang sama macam aku lalui sekarang ni, dia suruh humban je berukband tu kat laut merah // atau sula je berukband tu dari bawah sampai atas // atau bakar dia hidup hidup atau // jirus je dengan air. itu supaya kita terasa puas atas kebengangan kita terhadap nak loading satu page pun makan masa 50 tahun saat. -.- haih!! angin betul la.muka suci suci macam aku ni mana boleh marah.kena la controll nanti awekxs2 lari bahahaha!! :P not so much too talk today was a tiring day kehulur ke hilir ke utara ke selatan balik semula ke KD macam SPM belum habis je en? -.- haiya. tapi best.and exceli aku ada banyakkkkkkkkkk gambar a lot of gambar tapi tak boleh uplod sebab intenet bengoong lembap gilak tunggu selasa baru laju muheuheuhe. banyak gambar adaaaa la dalam 1-2 keping. -__- eh bukan ni aku nak soksek.aku nak soksek lain tapi aku dah lupa nak soksek apa sebab masa aku ingat tadi aku tengah terbera* so mungkin ingatan aku dah hanyut bersama tai* tu -.- EEEE jijikkk . syuh syuh. ok kthnkbye nite.
**
bagi kau, senangnya nak berkasih.
kononnya madu . semua macam madu
manis sangat.
bagi aku, sukarnya nak luahkan sayang
malu kononnya.tapi dalam hati nak
susah betul bayangkan
bila kehilangan diri kau lagi.
**
bagi kau pulak. aku lelaki lemah
sebab lembap & dungu
rezeki depan mata tapi masih tolak
bagi aku,aku bukan tolak.
aku ikut masa. tak terlalu gesa.
nanti kecundang trauma semula
**
bagi kau, aku selalu lupakan kau
macam macam kau luahkan
semua yang buruk buruk je. [haha!!]
bagi aku, aku selalu ingatkan kau
aku malas nak bagi tahu nanti ingat tak ikhlas
terasa tau bila dihina cerca [baabhaha!!! :D]
**
bagi kau, kau inginkan lelaki
buat semua cara untuk memikat hati wanita
dalam setiap majalah,internet blog,
bagi aku,aku tak perlu semua tu
semua tu karut.
mengapa perlu semua tu kalau
kita semua dangkal tak ngerti?
**
bagi kau, ni pasti makan masa.
masa untuk berpaling bila
punyai peluang. hebat ;
bagi aku, ni cara terbaik
untuk tahu kesetiaan
dan mungkin gugur jantung bila
tahu kau berpaling

p/s:: terasa?? HAHAHAAHAH

3 comments:

Anonymous said...

puisi anda tak best. haha. :)

hadzrinaqmal said...

WEK.BIAR LA -_-

Anonymous said...

muhje rangadee..lallala

There was an error in this gadget