Friday, December 31, 2010

brOKen

kenapakaubaca.[?]
"sakit"-H.A

"until when  when when when when when wehh this freakin gayshit benda [masalah] akan berakhir ?"

bestnya cakap yang hati jantung love paru paru gall bladdder bile stomach aku dah tak bermakna semuanya gurh sumpah sakit hati." aku tak mulakan kau yang mulakan ok la aku tau ini yang kau nak ok so fine terima je seadanya terimas . lepas ni mesti pasti akan berlaku ; " eh ada apa apa ke ni? marah dekat saya ke?"  "eh takde la. ok je la " -----> anggap je la tiada apa apa. dah letih la. my heart is still not open yet for you or for anyone else.fakelove ! apa ni cibei? ok esok dah newyear new life. selalu sangat macam tu. no more posting lelebih [cakap je] no more love i guess? kawan .kawan. kawan . kawan. tak boleh memaksa tak boleh dipaksa . dan tolong la jangan sedih . tau? itu je yang penulis harapkan.penulis lemah termakan dengan orang sedih ni. kthnkbyenite. 
curve ke esok? tempat jin bertandang tu? tempat klise hari hari pergi tu dah muak ke sana.? nak buat apa // macamana lagi kan? zzzzzz. jangan ada tsunami petir then orang tak terinsaf lagi sudah.

1 comment:

Anonymous said...

no more love? ok ni kenapa plak ni? :(

There was an error in this gadget