Friday, December 24, 2010

kerismas.

kenapakaubaca.[?]
"so-siall space like sial .better delete. harapan ah "-H.A

just now:
from KD to seghemban to sepang to seghemban to KD

for tomorrow:
from KD to peghak to penang [kalau...] to KD to Seghemban to KD

this is my life dont nosy nosy , capek tak terkata haih malam kismas nak jugak main buih dekat kerveikano balabla semuaazz apakan daya aku di negeri 'hantu kak limoh balik rumoh' haih new year mungkinzzz nak pergi tak kira. HIHI :D oh kerja? minggu depan la. aku masih sakit hati dengan kawan baik yang tak perasan aku sakit hati dengan dia .persetanzzkan. rindu aku? jumpa ahad la weh. being away maybe posibbly can make me feels better. nyeh. kthnkbyenites.

"kita beria pedulikan orang tu, orang tak beria pedulikan kita. haw come jadi macam tu?"
lets sejarah jadi sejarah . jangan sejarah lingkupkan kita. menangis sekarang dah tak guna. sekarang hanya mahu bermunafik senyum dah melahirkan kepura puraan.

No comments:

There was an error in this gadget