Wednesday, December 15, 2010

ughh aghhh ighhhh << ini bukan bunyi lucah -_-

kenapakaubaca.[?]
"perghhhh.seorang pemalu pergi pasar lalu air ikan terpecik kat muka dia lalu berkata "oh malunya"-H.A
The Gaga Law (RAH)² (AH)³ + RO (MA + MAMA) + (GA)² + OOH(LA)² = Bad Romance

RARA AAA RAMA RAMA MAMAM GAGA ULALAAA WAJA BAD ROMENS ulang 2 kali. 2 kali je tau. 3 kali 4 5 kali dah lari muzik dia nanti .-_- OH teringat zaman lagu ni.zaman duduk dalam kelas durjana ,excited nak buat hari guru .entrance lagu lady gaga bedromance, meishen main piano lagu lady gaga, di susuli lagu lagu tangkap leleh BPR dari sinar mata, yang legend legend je,lagu faizal tahir memburu jiwa tu entah apatah tajuk dia HAHA lawak la sial. last last bila tiba hari guru, semua hancur semua berkecai harapan tinggal harapan macam lagu menaruh harapan [lagu yang terselit jugak untuk dipersembahkan] haih . walau tak jadi tapi drama muzikal menjadi , SUNOcrew dance sekejap 2 minit menjadi . nyeh balasan tak ikut serta kelas punya persembahan. HAIH rindu la. :'( kenapa cakap pasal rindu ni? lama betul tak nyanyi lagu spoon ' rindu serindu rindunya' .macam nostalgic je tapi takut dia punya ***** datang dalam mimpi :/ eh apa merepek setanz?

maaf gambar tiada kene mengena dengan kau. -_-

argh memang lepas SPM ingatkan boleh rehat, ingatkan boleh tak jejak sekolah oh tidak meleset betul jangkaan aku sebab minggu ni terpaksa pergi sekoalh nak praktise untuk show graduasi nanti haih haih bukan nak mengeluh tapi excited gila sebab ni baru benar dapat buat atas stage yang ada spotlite wuhuuu yang ada tirai yang mahal la yang eklusif [kot?!] OMG tak sabar tapi aku menegluh penat jugak sebab dari pagi buta pukul 9 sampai pukul 6 menebeng je dekat sekolah macam anak terbiar. sh*t. lari dari keluarga orang syak nanti. padahal aku anak yang suci baik sopan -_- HRGHERGHREGJ!! tak sabar tak sabar 'ibarat menjolok sarang tebuan' . eh esok EST aa. Elok Saya Tidor [EST] sekarang kan? kthnkbyenite. makin lama makin rindu makin segan buang jejauh tapi malu :)

gengkawan,khamis entah jadi entah tak ? tolong jangan jadi keli** cakap putar alam sekejap ni sekejap tu kang aku marah kang semua TAK takut .hiihihi ceh. marah ni. marah sampai muka merah. jangan makan semut merah. nanti dia gigit organ dalaman enkorang nanti semua jadi sasau jadi mereng sebab kene gigit.habis gatal gatal organ dalaman korang.eh nyanyi lagu 'semut merah' pun sodap juga bah.? jom. dalam mimpi zzzz..

No comments:

There was an error in this gadget