Sunday, October 10, 2010

Apa ada dengan 10/10/10 ?? KLISE




kenapakaubaca.[?]
"dah ok.dah elok.someone tolong betulkan aku? dah rasa tak betul ni"-H.A

"ADA apa dengan 10.10.10? knapa korang bajet kecoh? cantik ke no tu?"
sekali lagi ahad aku diganggugugat oleh function yang takde faedah langsung ibarat meludahkan garam ke langit.tak pergi menyesal. pergi pun menyesal lucah ciken porn.Penat balik nogori bertambah penat balik KD bertapak pukul 2pagi semata mata nak pergi event yang kononnya gah ni ,dan sebenarnya tidak la gah cuma berprestij tu boleh la disebut.tu pun cuma tak sampai 0.5% -.- gila macam loser sangat. sanggup bangun awal pagi masih bersalivary amylase yang expired [airliur basi ] gosok baju sembur perfume nak taknak pakai kasut then jalan ke rumah nabeel and pilot."lucah punya gay siap macam haram nak mampus.kalah perempuan .kena tunggu berjam jam " -.- daripada tunggu orang jabatan [ orang dari kementrian yang datang ke SMKKD10 untuk nak lihat (lihat je) perasmian KD10) lucah punya orang jabatan.kerana anda ,kami semua sengsara terpaksa bangun awal .[perlu ke?] kerana nila setitik,rosak baju hijau aku.kerana anda kami terpaksa berkerah keringat gosok baju last last minit pagi pagi buta untuk ke sekolah dan kerana anda juga kami telah menghabiskan elektrik seterika yang berharga rm1 ,bukan senang tenaga nak dihasilkan dari kerak bumi blablabalblaba.[amboi kalau salahkan orang kalah ciksenah jonet sinun].dariapda tunggu orang jabatan diarak paluan kompang yang klise tu,baik terpergi RFM makan makan roti canai heuhe sedapnya. jangan jeles orang jabatan. :) "plan nak pergi rfm pun,macam nak pergi OU.plan nak pergi ou macam? nak ke hollywood.sedih -.-'" and the lawak paling saiko hari ni ,entah mulut puaka saka mana tah cakap RFM 24jam ke?" gelak la gelak la trangtangtang kedai tu tulis 24 jam sedihnya. tak sangka Opera Mini [OM] satu keajaiban dekat mana mana dimana bila mana boleh on9 wuhuuu .tak la bohsan sangat "boleh tengok krisis OM yang semakin melampau kat HP HP dajal yang ada GPRS EDGE semua.semua kusyuk tengok skrin hp bertuliskan facebook.apakah ini satu fenomena?" lucah ."hey,kesian kan korang sumua,tak pernah nak alami apa yang datuk datuk moyang kamu lalui dulu.tu la kamu terlalu didedahkan dengan kemudahan." "sekarang kecik kecik dah pakai iphone,bila 25 tahun 30 tahun kamu pakai apa pula?" -.- pertanyaan miss V. oh kami cuma mampu terseynum sengih kerang busuk. Entah la kan ticer,apa nka jadi dengan budak budak sekarang.nasib abik saya terlalu suci. "dekat sekolah pun bedal ninja saga.memang seronok tadi ^^" terimas la .puas menyundal sini sana.terdengar pulak orang orang jabatan puji puji invention kita "wah budak budak ni bagus la.diorang anda idea" siapa yang tak kembang beb? kembang hidung kembang bonto* segalanya seribu ela .hihih. tapi entah cakap cakap tu dibayar atau hanya sekadar menanam tebu di tepi gusi aww i hate yu hipokrit.YANG paling tak bestnya [dengki ni] invention pihak lawan pulak yang dicanang canang publistikan (murahan) dekat semua kata coollss gempak.setakat lipat baju huha huha cehh ."eh bukan korang memplagiat ke dekat youtube? tak slaah dari jepun kan?mueuhuehuehueh" biarah aku dengki ekekeke.. ^^,OMG semua cikgu pakai baju cap kain sama corak sama warna sama apakah ini klon? "anugerah guru tercantikk hari ni jatuh kepada....!!!" "errr semua sama.-___- ok enoyinggg" sebenarnya takde point erti lain terlalu banyak point nak cakap tapi cukup la simpan simpan jadi perkasam.lagi elok simpan dari dedah sini sana nanti orang kata kita ni macam mak cik joyahdotspot pulak hehe.

p/s:: awakk.rindunya hehehe! memain jela .! ^^,

**oh bitch betul dan dan la ada banyak event memorikad hp rosak .dah la sikit je dapat tangkap,lepas tu tak boleh uplod pula tu.sedihnya T.T apalah nasib. terpaksa tunggu gambar gambar interprem muka aku nanti kat gengkawan.sedihnya macam melukut di tepi gantang.Oh baru aku tau aku ni baran.senang sangat marah senang sangat koolss! tapi yang terbaik lambat marah,,cepat koolss.macamana ni ?. today gila had fun walaupun event macam sampah. Thumb up kepada pasukan koir.[tak pernah tau pun kita ada pasukan koir sekolah ] -_- permisi

No comments:

There was an error in this gadget